Neler Yeni

Roblox için oyun yapılması ne kadar mantıklı?

Weazsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet Özçelik
Oyunla hiç aram yok. Kitlesinin çoğu da çocuk diyorlar. Ben biraz kodlama biliyorum. Roblox'a oyun yapsam para kazanır mıyım? Mantıklımı sizce?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Kitlesinin çoğu çocuk fakat bişey değiştirmez bu bence, oyun yaparsan bence kazanırsın bişeyler.

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Yanlış hatırlamıyorsam eğer kodlama bilmene gerek yoktu. Assetler ile yapabiliyorsun diye hatırlıyorum.

(Yanlış bilgi olabilir)

NotGonna

80+ Bronze
Oyunla hiç aram yok. Kitlesinin çoğu da çocuk diyorlar. Ben biraz kodlama biliyorum. Roblox'a oyun yapsam para kazanır mıyım? Mantıklımı sizce?
kazanırsın arkadaşımın 7milyon visitli oyunu var 100k robux gelince robloxa satıyosun toplam 4-5k dolar falan kaldrıdı sadece 1 oyundan

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Kerem Uyar
Kazanırsın ama başlarda kitle bulamazsan falan pes etmemen lazım. Zamanla dahada geliştirerek çekersin oyuncu.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,745
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Şans işi ama gereksiz bence

Symbol

80+
Para kazanabilirsin ama kodlama bilmek şart, hazır assetler ile bir noktaya kadar gidebilirsin.

NotGonna

80+ Bronze
Şans işi ama gereksiz bence
şans işi degil oyun güzel olursa her türlü oynanıyor hocam zaten robloxa da reklam verebiliyosun robux karşılıgı oyun kitlesi bulmak kolay kaliteli bi şey yapmak lazım anime oyunları fazla tutuyor ama çok kaliteli oyunlar

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,745
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
şans işi degil oyun güzel olursa her türlü oynanıyor hocam zaten robloxa da reklam verebiliyosun robux karşılıgı oyun kitlesi bulmak kolay kaliteli bi şey yapmak lazım anime oyunları fazla tutuyor ama çok kaliteli oyunlar
Hayır şans işi. Roblox'ta her güzel oyun oynanmıyor. Anca ufak çocuklar için bir oyun yaparsan oynanır ama bu seferde para kazanamazsın robux alamadıklarından.

Ephesuss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berke Kapıcıoğlu
Bende yapmayı düşünüyordum ancak beceremedim Adopt Me tarzı basit ve küçük yaşlara hitap eden oyunlar çok para kazandırıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

kazanırsın arkadaşımın 7milyon visitli oyunu var 100k robux gelince robloxa satıyosun toplam 4-5k dolar falan kaldrıdı sadece 1 oyundan
Oyun ismi nedir

Weazsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet Özçelik
Bende yapmayı düşünüyordum ancak beceremedim Adopt Me tarzı basit ve küçük yaşlara hitap eden oyunlar çok para kazandırıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun ismi nedir
Hocam anime oyunları fena kazandırıyormuş. O türden yapmayı düşünüyorum size de öneririm.

Ephesuss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berke Kapıcıoğlu
Hocam anime oyunları fena kazandırıyormuş. O türden yapmayı düşünüyorum size de öneririm.
Evet aşırı oynayanı var ancak o türden çok oyun var sizin oyunun öne çıkması biraz zor olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,325
Üyeler
168,926
Son üye
Xanneyy
Top Bottom