kazanırsın arkadaşımın 7milyon visitli oyunu var 100k robux gelince robloxa satıyosun toplam 4-5k dolar falan kaldrıdı sadece 1 oyundanOyunla hiç aram yok. Kitlesinin çoğu da çocuk diyorlar. Ben biraz kodlama biliyorum. Roblox'a oyun yapsam para kazanır mıyım? Mantıklımı sizce?
Kazanırsın ama başlarda kitle bulamazsan falan pes etmemen lazım. Zamanla dahada geliştirerek çekersin oyuncu.Oyunla hiç aram yok. Kitlesinin çoğu da çocuk diyorlar. Ben biraz kodlama biliyorum. Roblox'a oyun yapsam para kazanır mıyım? Mantıklımı sizce?
Şans işi ama gereksiz benceOyunla hiç aram yok. Kitlesinin çoğu da çocuk diyorlar. Ben biraz kodlama biliyorum. Roblox'a oyun yapsam para kazanır mıyım? Mantıklımı sizce?
şans işi degil oyun güzel olursa her türlü oynanıyor hocam zaten robloxa da reklam verebiliyosun robux karşılıgı oyun kitlesi bulmak kolay kaliteli bi şey yapmak lazım anime oyunları fazla tutuyor ama çok kaliteli oyunlarŞans işi ama gereksiz bence
Hayır şans işi. Roblox'ta her güzel oyun oynanmıyor. Anca ufak çocuklar için bir oyun yaparsan oynanır ama bu seferde para kazanamazsın robux alamadıklarından.şans işi degil oyun güzel olursa her türlü oynanıyor hocam zaten robloxa da reklam verebiliyosun robux karşılıgı oyun kitlesi bulmak kolay kaliteli bi şey yapmak lazım anime oyunları fazla tutuyor ama çok kaliteli oyunlar
Oyun ismi nedirkazanırsın arkadaşımın 7milyon visitli oyunu var 100k robux gelince robloxa satıyosun toplam 4-5k dolar falan kaldrıdı sadece 1 oyundan
Hocam anime oyunları fena kazandırıyormuş. O türden yapmayı düşünüyorum size de öneririm.Bende yapmayı düşünüyordum ancak beceremedim Adopt Me tarzı basit ve küçük yaşlara hitap eden oyunlar çok para kazandırıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyun ismi nedir
Evet aşırı oynayanı var ancak o türden çok oyun var sizin oyunun öne çıkması biraz zor olabilirHocam anime oyunları fena kazandırıyormuş. O türden yapmayı düşünüyorum size de öneririm.