Tiktok olabilirde Twitter kalmalı aga ya.Bence sırada tiktok ve twitter var
aynen knk dısarı cıkma yasagıda koysunlar telefonda kullanmıyalımCs valorant hepsi yasaklanmalı millet bunlara özenip dışarı silahla çıkıyor herkesin psikolojisini bozuyor böyle oyunlar Savaş oyunları komple yasaklanmalı mesela robloxun da yasaklanması iyi oldu Cocuklari çok yanlış yönlendiriyor mesela koşarak olta atılmaz ama robloxta koşarak olta atabiliyoruz
Abi suyunu çıkarma valorant ve robloxa katılıyorum ama geresine katılmıyorumCs valorant hepsi yasaklanmalı millet bunlara özenip dışarı silahla çıkıyor herkesin psikolojisini bozuyor böyle oyunlar Savaş oyunları komple yasaklanmalı mesela robloxun da yasaklanması iyi oldu Cocuklari çok yanlış yönlendiriyor mesela koşarak olta atılmaz ama robloxta koşarak olta atabiliyoruz
Kardeşin bağımlı olmuş. Ben kendi kardeşimi sürekli denetliyorum böyle şeyler yapmıyor.Dostlar, Kardeşim sabahtan beri ağlıyor.
Yemek yemiyor, su içmiyor. Resmen açılmıyor diye protesto ediyor.
Markete aburcubur almaya gittim belki unutup susar diye, Eve bi geldim. Pc kasasını, kulaklığı klavye mouse monitorü ne varsa balkondan aşağı sokağa atmış. (8. Kattayız)
Sokakta bi tek kasayı bulabildimz diğerlerini almışlar bile.
Kasanın son hali;
Alıntıyı görüntüle
Televizyonu itmiş devirmiş komple her şey çö...Bu yazı ileri derece yapay zeka ve üstün senaryo yetenekleri sentezlenerek oluşturulmuştur. Yazıda geçen konu ve olaylar hayal ürünüdür
CS valorant yasaklamak abartı ama aileler bilinçlendirilmeli.Cs valorant hepsi yasaklanmalı millet bunlara özenip dışarı silahla çıkıyor herkesin psikolojisini bozuyor böyle oyunlar Savaş oyunları komple yasaklanmalı mesela robloxun da yasaklanması iyi oldu Cocuklari çok yanlış yönlendiriyor mesela koşarak olta atılmaz ama robloxta koşarak olta atabiliyoruz