Neler Yeni

❌ ROBLOX YASAKLANDI ! ❌ DİSCORD POTADA !

ChristianSerratos

80+ Silver
GUZDaBrXwAAuNDx.jpeg

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,230
İsim
Hacı
Güzel haber 🤣🤣

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Samet kayı
Cs valorant hepsi yasaklanmalı millet bunlara özenip dışarı silahla çıkıyor herkesin psikolojisini bozuyor böyle oyunlar Savaş oyunları komple yasaklanmalı mesela robloxun da yasaklanması iyi oldu Cocuklari çok yanlış yönlendiriyor mesela koşarak olta atılmaz ama robloxta koşarak olta atabiliyoruz

Arda_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Arda Okçu
Hayat bitti kesin Saniye video dan sonra böyle oldu

Gurkanpiro

80+ Gold
Cs valorant hepsi yasaklanmalı millet bunlara özenip dışarı silahla çıkıyor herkesin psikolojisini bozuyor böyle oyunlar Savaş oyunları komple yasaklanmalı mesela robloxun da yasaklanması iyi oldu Cocuklari çok yanlış yönlendiriyor mesela koşarak olta atılmaz ama robloxta koşarak olta atabiliyoruz
aynen knk dısarı cıkma yasagıda koysunlar telefonda kullanmıyalım

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ömür
Abi suyunu çıkarma valorant ve robloxa katılıyorum ama geresine katılmıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kebap
Dostlar, Kardeşim sabahtan beri ağlıyor.
Yemek yemiyor, su içmiyor. Resmen açılmıyor diye protesto ediyor.
Markete aburcubur almaya gittim belki unutup susar diye, Eve bi geldim. Pc kasasını, kulaklığı klavye mouse monitorü ne varsa balkondan aşağı sokağa atmış. (8. Kattayız)
Sokakta bi tek kasayı bulabildimz diğerlerini almışlar bile.
Kasanın son hali;
Alıntıyı görüntüle

Televizyonu itmiş devirmiş komple her şey çö...
Bu yazı ileri derece yapay zeka ve üstün senaryo yetenekleri sentezlenerek oluşturulmuştur. Yazıda geçen konu ve olaylar hayal ürünüdür
:kekw:
Kardeşin bağımlı olmuş. Ben kendi kardeşimi sürekli denetliyorum böyle şeyler yapmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

CS valorant yasaklamak abartı ama aileler bilinçlendirilmeli.

Top Bottom