Forum Fedaisi
80+ Bronze
robloxta nsfw icerik oldugu icin yasaklanmistir yas kitlesi de genel olarak 10 12 yasinda oldugu icin mantikli gelmedi de degil
sanki o oyunu yapan türk te o 150 milyon dolar alıyor ne alaka yaBu arada sağlam bir parada kazandırıyor roblox
En çok oynanan oyunun geliri 150milyon dolar gibi bir şeydi ortalama kalitedekilerden20-30m
superonline dns'lere izin vermiyor .dBitmedi cano ben oynuyom şuan tek yapman gereken DNS ayarlarına gidip 1.1.1.1 1.0.0.1 olarak değiştirmek yıllardır kullanıyorum tüm yasaklı sitelere girebiliyorsun yeni mobilde de denedim oluyor halen Roblox'a giremiyorsanız Bloxstrap adında mod var Roblox için onu kurun giriyor PC için geçerli.
Bencederobloxta nsfw icerik oldugu icin yasaklanmistir yas kitlesi de genel olarak 10 12 yasinda oldugu icin mantikli gelmedi de degil
o tarz oyunlara kimlik doğrulaması yaparak girebiliyorsun doğrulama yapmayınca girmene izin vermiyorrobloxta nsfw icerik oldugu icin yasaklanmistir yas kitlesi de genel olarak 10 12 yasinda oldugu icin mantikli gelmedi de degil
olum oyunda 1 yıl önce filistin bayraklarıyla yahudi bayrağı tutan birisini kovaladıklarını görmüştümBiri filistinle ilgili bir şey yaptı galiba aıdjasjdg
Ondan sonra Twitter ve Facebook yasaklanırTiktok da yasaklansın