Neler Yeni

Robloxda Harcama Yapamiyorum!

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fahri AkGunduz
Sa hocam roblox'a bildiginiz uygulamalardan birine baglanarak giriyorum(VPN). Robux yani robloxun para birimini almaya kalkistigimda uyari veriyor. sunucu: Switzerland. konumum: Gaziantep

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
438
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Sa hocam roblox'a bildiginiz uygulamalardan birine baglanarak giriyorum(VPN). Robux yani robloxun para birimini almaya kalkistigimda uyari veriyor. sunucu: Switzerland. konumum: Gaziantep
İnternet uzerinden e pin olarak aliniyormu bilmiyorum ama oluyorsa oyle alabilirsin

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,732
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Şuanda türkiyede açık olmadığından harcama yapamazsın çünkü vpn ile isviçre sunucularına bağlısın eğer pc den açıyorsan good bye dpi'yı denermisin vpn yerine.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fahri AkGunduz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuanda türkiyede açık olmadığından harcama yapamazsın çünkü vpn ile isviçre sunucularına bağlısın eğer pc den açıyorsan good bye dpi'yı denermisin vpn yerine.
Tamamdir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acilacak zaten muhtemelen

Top Bottom