Yardım Robloxta Oyun Yaparak Kazanç Sağlayabilirmiyim ?

Talha0

80+
Reaksiyon skoru
90
Arkadaşlar uzun süredir yazın para kazanabileceğim iş fikirleri arıyordum roblox buldum önceden baya bi oynamıştım biliyorum yani ama hiç oyun yapma girişimim olmadı. Şöyle aslında mevzu kodlamadan ibaret eğer iyi kodlama yapabilirsem oyunu yaparım tasarım vs. onlar basit para mantığıda şöyle eğer oyundan 30000 robux kazanırsanız bu 100 dolar olarak geri dönüyor bu 30k robuxuda kendiniz satın alım yapmadan diğer oyunucların harcamasıyla kazanabiliyorsunuz sizce mantıklımı uğraşılırmı

NOT:Koldama hakkında pek bilgim yok

uğraşılır hocam oyundan kazandıgınız parayı gecin oyununuz oynanırsa bile para kazanıyorsunuz cok mantıklı bir iş satış yapmasanız bile oyuncu sayısına bile para ödüyorlar

• Beğen
Reaksiyonlar: Just
Arkadaşlar uzun süredir yazın para kazanabileceğim iş fikirleri arıyordum roblox buldum önceden baya bi oynamıştım biliyorum yani ama hiç oyun yapma girişimim olmadı. Şöyle aslında mevzu kodlamadan ibaret eğer iyi kodlama yapabilirsem oyunu yaparım tasarım vs. onlar basit para mantığıda şöyle eğer oyundan 30000 robux kazanırsanız bu 100 dolar olarak geri dönüyor bu 30k robuxuda kendiniz satın alım yapmadan diğer oyunucların harcamasıyla kazanabiliyorsunuz sizce mantıklımı uğraşılırmı

NOT:Koldama hakkında pek bilgim yok
oyun yapmaya başlamak ve deneyim kazanmak için roblox harikadır denemekten zarar gelmez kazanç sağlamasan bile tecrübe kazanmış olursun benimde o tarz planlarım var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Just
ugrasilir fakat bilgin yoksa assetler ile biraz zor olur illa para icin yapiyorum dersen simulator tarafina yonel

hocamlar lua tarafını chatgptye versem kodlamadan kurutlabilirmiyim gpt 4o bulmaya çalışırım

hocamlar lua tarafını chatgptye versem kodlamadan kurutlabilirmiyim gpt 4o bulmaya çalışırım
kendin öğrenmen daha iyi olur açıkçası ama yardım almak için kullanabilirsin.

hocam ben kodlama tarafında hevesli değilim onla uğraşmak istemiyorum beni ilgilendiren kısım tasarım önceden 3d yazıcımda vardı onla tasarımda yapıyordum lua kısmı bana zor geliyor

Geri