Neler Yeni

Robot Süpürge Önerisi

N0XI

80+ Bronze
Merhabalar annem için robot süpürge alıcam en fazla 7500 tl verebilirim iyi bir şey olursa biraz daha çıkabilirim daha ucuz fiyata iyi ürünler varsa da önerebilirsiniz.
Şimdiden tüm önerenlere teşekkür ediyorum.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Berkay BABUCCU
Robot süpürge alırken koltuk takımı vs nin ayaklarının yüksel olmasına dikkat et.Bizimkilerde aldı diyorum nasıl. Diyorlarki koltukların altını alamıyor ayakları kısa olduğu için koltukların.Bu tarz şeyler de var.Dikkat etmek lazım aklında bulunsun kral.Halıya vs takılanları da oluyor .

• Beğen
Reaksiyonlar: N0XI

N0XI

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Robot süpürge alırken koltuk takımı vs nin ayaklarının yüksel olmasına dikkat et.Bizimkilerde aldı diyorum nasıl. Diyorlarki koltukların altını alamıyor ayakları kısa olduğu için koltukların.Bu tarz şeyler de var.Dikkat etmek lazım aklında bulunsun kral.Halıya vs takılanları da oluyor .
Öneriniz için teşekkür ederim. Almadan süpürgenin ebatlarını kontrol ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar annem için robot süpürge alıcam en fazla 7500 TL verebilirim iyi bir şey olursa biraz daha çıkabilirim daha ucuz fiyata iyi ürünler varsa da önerebilirsiniz.
Şimdiden tüm önerenlere teşekkür ediyorum.
Önerisi olan veya kendi kullandığı ürünü tavsiye edecek var mı?

Son düzenleme:

louvert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Firat Sarigul
Hocam çok özellikli bir şey almana bence gerek yok. 2.5 yıldır viomi V2 mop kullanıyorum gayet yeterli düzeyde temizliyor. Roborock mu ne bir sürü model çıkmış inanılmaz pahalı ki özellikleri de çok farklı değil sadece emiş gücü filan fazla. Önemli nokta yukarida da söylendiği gibi koltuk mobilya yükseklikleri. Bir de örneğin mutfak veya banyo girişleri yüksek mi o önemli oraları gecemiyor bazı modeller. Ama halı koyuyorum önüne ben o şekilde hallediliyor. Özetle çok ahım şahım bir ürün almaya gerek olmadığını düşünüyorum.

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Anıl
roborock max v6 kesinlikle öneririm teknolojinin geldiği son nokta...

N0XI

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Evde Xiaomi Mop Pro kullanıyorum yaklaşık 6 aydır. Gayet memnunum. Ben aldığımda F/P idi. Şuan hala öyle mi bilmiyorum ama tavsiye ederimz

• Beğen
Top Bottom