ROBOROCK S7 Vacuum Mop Robot Süpürge Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ROBOROCK S7 Vacuum Mop Robot Süpürge Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl
teşekkürler cevap için. genelde s7 öneriyorlar sizin gibi yarın gidip alacağım ama bir soru daha sorayım. garanti mevzusu hakkında bilginiz var mı genelde hep ithalatçı garantili bu ileride bir sorun çıkarır mıBen S7 kullanıyorum. Fazlasıyla memnunum. 1 ay kadar araştırdım almadan önce ve s7'nin alınabilecek en iyi robot olduğunu düşünüyorum. Haritalaması çok başarılı çalışıyor. Uygulama güzel. Süpürme de gayet iyi fakat paspaslama olayını pek beğenmedim. Bez bir kez kirli yüzeyde çalıştığı zaman perişan oluyor ve yenisini alana kadar aynı performansı vermiyor. Temizlik sonrası üzerinde unutmuştum silme performansı fazlasıyla düştüğü için yeni bez aldımFarklı bir sorunuz varsa cevaplayabilirim.
Ha ekstradan Silme olayını su dışında bir ürün ile yaparsanız deterjan vb. Lastikler arada bir patiye düşüyor![]()
Garanti konusuna bende pek hakim değilim fakat ithalatçi garantisi var bir sorun olacağını sanmıyorum. Şimdiden hayırlı olsun ekstradan bilgiler vereyim makinenin ömrünü uzatmak adınateşekkürler cevap için. genelde s7 öneriyorlar sizin gibi yarın gidip alacağım ama bir soru daha sorayım. garanti mevzusu hakkında bilginiz var mı genelde hep ithalatçı garantili bu ileride bir sorun çıkarır mı
çok teşekkürler gerçekten verdiğiniz bilgiler içinGaranti konusuna bende pek hakim değilim fakat ithalatçi garantisi var bir sorun olacağını sanmıyorum. Şimdiden hayırlı olsun ekstradan bilgiler vereyim makinenin ömrünü uzatmak adınaişinize yarayacaktır.
Siyah makine varsa siyah alın çünkü incelediğimde beyazda çizikler çok belli oluyordu.
Makine doğası gereği her yere kafa attığından çabuk çizilebiliyor etrafına keçe alıp daire şeklinde kesip darbeleri engelleyebilirsiniz.
Temizliğini düzenli yapın. Altında silikon fırça var çok saç teli takılmıyor ama dönen mekanizmaya takıldığından temizlemeniz gerekiyor. temizlemeyince performans çok fazla düşüyor.
Kullanım sonrası paspası her zaman kurutun.
İçine organik oda kokusu koyabilirsiniz. Paspaslama sonrası güzel koku bırakabilir.
Haritalamayı tüm ev için yapın ben salonu kapatayım oraya girmez demeyin girmesi gerekiyor bazen ve harita tamamen allak bullak oluyor odaları karıştırıyor.
Şimdiden güle güle kullanın![]()
Ben S7 kullanıyorum. Fazlasıyla memnunum. 1 ay kadar araştırdım almadan önce ve s7'nin alınabilecek en iyi robot olduğunu düşünüyorum. Haritalaması çok başarılı çalışıyor. Uygulama güzel. Süpürme de gayet iyi fakat paspaslama olayını pek beğenmedim. Bez bir kez kirli yüzeyde çalıştığı zaman perişan oluyor ve yenisini alana kadar aynı performansı vermiyor. Temizlik sonrası üzerinde unutmuştum silme performansı fazlasıyla düştüğü için yeni bez aldımFarklı bir sorunuz varsa cevaplayabilirim.
Ha ekstradan Silme olayını su dışında bir ürün ile yaparsanız deterjan vb. Lastikler arada bir patiye düşüyor![]()
Merhaba size bir sorum olacak kauçuk fırça tüyleri çok toplamıyor diyorlar bu doğru mudur evde kedi besliyorum bu benim için sıkıntı olabilirçok teşekkürler gerçekten verdiğiniz bilgiler için
Yan fırça da kauçuk olduğu için tozları iyi atamıyor diyorlarMerhaba size bir sorum olacak kauçuk fırça tüyleri çok toplamıyor diyorlar bu doğru mudur evde kedi besliyorum bu benim için sıkıntı olabilir
süpürgeyi her çalıştırdığımda hazne full doluyorMerhaba size bir sorum olacak kauçuk fırça tüyleri çok toplamıyor diyorlar bu doğru mudur evde kedi besliyorum bu benim için sıkıntı olabilir
Post automatically merged:
Yan fırça da kauçuk olduğu için tozları iyi atamıyor diyorlar
Mİ VACCUM 1C MOP kullanıyorum 4 yıldır çakı gibi kardeşim öneririm.roborock s7 almayı düşünüyorum. bu fiyata daha iyisi var mıdır acaba ya da başka önerisi olan![]()
ROBOROCK S7 Vacuum Mop Robot Süpürge Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ROBOROCK S7 Vacuum Mop Robot Süpürge Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katılwww.mediamarkt.com.tr