Neler Yeni

Yardım 15 K Bütçede Robot Süpürge Tavsiyesi ?

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,651
İsim
Cengiz
Selamlar Dostlar Robot Süpürge Almayı Düşünüyorum Önerileriniz Nedir Max Bütçe 15 K Ama O Kadar Yüksek Olmasada Olur İlla O Bütçeye Çıkacağım Diye bir şey Yok Araştırdım Biraz Xiaomi Ve Roborock Markaları Lider Herhalde

Gözüme Şu Takıldı F/P Olarak Önerir Misiniz ? (Çöp İstasyonlu Bu Fiyata Diye)

Daha İyi Veya Deneyimlediğiniz Başka Robot Süpürge Varsa Önerilerinide Bekliyorum

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Selamlar Dostlar Robot Süpürge Almayı Düşünüyorum Önerileriniz Nedir Max Bütçe 15 K Ama O Kadar Yüksek Olmasada Olur İlla O Bütçeye Çıkacağım Diye bir şey Yok Araştırdım Biraz Xiaomi Ve Roborock Markaları Lider Herhalde

Daha İyi Veya Deneyimlediğiniz Başka Robot Süpürge Varsa Önerilerinide Bekliyorum
Paspası önemli mi yoksa paspas yapmasa da olur mu

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,651
İsim
Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Paspası önemli mi yoksa paspas yapmasa da olur mu
yani paspas olursa iyi olabilir arada belki evide siler diye ama olmayandan da önerin varsa bakabilirim ikisinide atabilirsin

ekrem imaro

80+ Bronze
arkadaşlar bende böyle bir şey almayı düşünüyorum da acaba gerçekten güzel temizleyip siliyor mu? bunun arkasından kendim süpüreceksem hiç almayacağım

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,651
İsim
Cengiz
arkadaşlar bende böyle bir şey almayı düşünüyorum da acaba gerçekten güzel temizleyip siliyor mu? bunun arkasından kendim süpüreceksem hiç almayacağım
araştırdığım kadarıyla evet hocam ama tabii ki PA Yani Çekim Gücü Önemli

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
yani paspas olursa iyi olabilir arada belki evide siler diye ama olmayandan da önerin varsa bakabilirim ikisinide atabilirsin
Paspas mevzusunu şeyden sordum iki model var biri titreşimle siliyor ve bezi hiç yıkanmıyor elle yıkanıyor senin atığın model evde o tarz olanı kullanıyorum onun paspası çok iyi değil ama ofiste https://www.akakce.com/robot-supurg...s-cop-istasyonlu-akilli-fiyati,662899906.html bu modeli kullanıyoruz çok iyi kendisi paspası felan yıkıyor kirli suyu çekiyor padleri yıkayıp geri siliyor ve dönerek siliyor ama bütçenizi aşıyor ama imkanınız varsa kesinlikle tavsiye ederim yoksa atığınız modelde işinizi görür ama tam olsu nderseniz benim atığım güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi bir model alırsanız çok gerek kalmıyor https://www.akakce.com/robot-supurg...s-cop-istasyonlu-akilli-fiyati,662899906.html bu modeli öneririm 4+1 ayakkabı ile girilen ofisi bile tertemiz yapıyor ama eşyalarınızın vb. bunlara uygun olması lazım

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,651
İsim
Cengiz
Paspas mevzusunu şeyden sordum iki model var biri titreşimle siliyor ve bezi hiç yıkanmıyor elle yıkanıyor senin atığın model evde o tarz olanı kullanıyorum onun paspası çok iyi değil ama ofiste https://www.akakce.com/robot-supurg...s-cop-istasyonlu-akilli-fiyati,662899906.html bu modeli kullanıyoruz çok iyi kendisi paspası felan yıkıyor kirli suyu çekiyor padleri yıkayıp geri siliyor ve dönerek siliyor ama bütçenizi aşıyor ama imkanınız varsa kesinlikle tavsiye ederim yoksa atığınız modelde işinizi görür ama tam olsu nderseniz benim atığım güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi bir model alırsanız çok gerek kalmıyor https://www.akakce.com/robot-supurg...s-cop-istasyonlu-akilli-fiyati,662899906.html bu modeli öneririm 4+1 ayakkabı ile girilen ofisi bile tertemiz yapıyor ama eşyalarınızın vb. bunlara uygun olması lazım
20 K İnan Çok Aşar Hocam Eve 2 Kişiyiz 180 M2 Ev Staj Maaşımla Alacağım Bide Taksitle Yoksa Gözüm Kapalı Alırdım Sana Attığım Model Seninkini 1 Alt Modeli Mi Oluyor Acaba ? X20 Senin Attığın Benim Attığımda X10 Sence ?

Son düzenleme:

ekrem imaro

80+ Bronze

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,651
İsim
Cengiz
hocam bi koltuk takımı aldım onunda ayakları yüksek. zaten eve halı sermeyi de pek düşünmüyorum,tozunu alsın yeter kafasındayım.
senin açtığın veya başka sana tavsiyede bulunulan ürünler var mı hocam ?

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
hocam bi koltuk takımı aldım onunda ayakları yüksek. zaten eve halı sermeyi de pek düşünmüyorum,tozunu alsın yeter kafasındayım.
Çok iyi oluyor vallaha bu attığımda suyunu koy 2,3 temizlik götürüyor tozunu da zaten torbaya çekiyor paspas ve süpürme derdi tamamen ortadan kalkıyor evde yokken ayarlıyorsun gelmişsin heryer tertemiz birde hava temizlemem cihazı alınca yanına hiç toz olmuyor neredeyse evde imkan varsa alın derim

ekrem imaro

80+ Bronze
senin açtığın veya başka sana tavsiyede bulunulan ürünler var mı hocam ?
tavsiye almadım,bende model arayışındayım. yakın fiyata bir sürü makine var ne alacağımı şaşırdım

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar

Bu benim evde kullandığımın çöp istasyonlu hali gibi kötü olacağını zannetimiyorum ben https://www.akakce.com/robot-supurg...mop-2-pro-akilli-beyaz-fiyati,1702241309.html evde bunu kullanıyorum iyi yani aradaki fark çöp haznesi için verilir mi bilemedim ama ben 2 süpürmede fln kendim boşaltıyorum tozu

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,651
İsim
Cengiz
Bu benim evde kullandığımın çöp istasyonlu hali gibi kötü olacağını zannetimiyorum ben https://www.akakce.com/robot-supurg...mop-2-pro-akilli-beyaz-fiyati,1702241309.html evde bunu kullanıyorum iyi yani aradaki fark çöp haznesi için verilir mi bilemedim ama ben 2 süpürmede fln kendim boşaltıyorum tozu
Senin Önerdiğine Baktım Şimdi 20 K Olana Alsam Mı Bilemedim Hocam Uzun Ömürlü Mü Yani Altından Kalkılır Mı 20 K Değer Mi Onu Düşünüyorum Taksit Olarak Yormaz Ama Sonuç Olarak 20 K Gerçekten Değer Mi ?

Top Bottom