Neler Yeni

Rocket League araba ters dönüyor

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
Arkadaşlar yeni başlamış değilim oyunda 1K saatim var yeni monitöre geçiş yaptım. Ne alakaysa uçmaya çalıştığımda ara birdenbire kendini arkaya atıyor ve uçmaya tereddüt ediyorum böyle bir sorun yaşayan var mı acaba? Aynı sorunu arkadaşımda yaşadı başka PC'den oynayınca mouse ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü bana inanmamıştı oda aynı sorunu başka PC'de yaşadı.

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Emre Küçük
tam olarak nasi yapıyor video kaydı var mıdır acaba?

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tam olarak nasi yapıyor video kaydı var mıdır acaba?
kayıt yok ama havaya yükselirken bi anda ters takla atıyor arkaya araba ve 1 haftadır bu hata yüzünden girmiyorum oyuna :D

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Emre Küçük
Tahminimce yaşadığınız olay teknik bir hata değil. Bu bana da oluyordu özellikle save almaya çalışırken yüksekten gelen topu hızlıca savuşturma amacıyla acele edip hızlı hareket edeyim derken missclick ile arabaya ters takla attırdığım oluyordu. Belki yanlışlıkla yaptığınızı fark etmemişsinizdir oyunun adrenaliniyle.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tahminimce yaşadığınız olay teknik bir hata değil. Bu bana da oluyordu özellikle save almaya çalışırken yüksekten gelen topu hızlıca savuşturma amacıyla acele edip hızlı hareket edeyim derken missclick ile arabaya ters takla attırdığım oluyordu. Belki yanlışlıkla yaptığınızı fark etmemişsinizdir oyunun adrenaliniyle.
oyunu sildim yüklücem bakalım 2k saati olan arkadaşıma söylüyordum inanmıyordu istanbula gitti başka pcde oda aynı sorunu yaşadığını söyledi bana bilemedim gitti valla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,260
Üyeler
167,630
Son üye
hydraa0012
Top Bottom