Neler Yeni

Rocket League Şablonları Ne Yapabilirim?

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Arkadaşlar elimde tonlarca şablon var. Oyuna para yatırmayan birisiyim ve bunlar benim için gereksiz şeyler. Ne yapabilirim bunları? İşime yarayabileceği bir şeyi var mı? Takas makas duydum ama detay bilmiyorum.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
983
İsim
Hakan Can Yıldırım
Birleştir. Fennec şablonu iyi para ediyor. Tw şablonlar veya normal dueling sablonu vs iyi para ediyor.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birleştir. Fennec şablonu iyi para ediyor. Tw şablonlar veya normal dueling sablonu vs iyi para ediyor.
Şablonları birleştirsem yine şablon mu elde ederim? Yoksa tekerlerk, roket izi falan elde edebilir miyim?

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Başkalarıyla eşya takası için kullanabilirsin.

DeadPix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Pixel
Arkadaşlar elimde tonlarca şablon var. Oyuna para yatırmayan birisiyim ve bunlar benim için gereksiz şeyler. Ne yapabilirim bunları? İşime yarayabileceği bir şeyi var mı? Takas makas duydum ama detay bilmiyorum.
Onlar aşırı değersiz bişey anca açarsan değerlenir. Trade yaparsan BlackMarket ler ve bazılarının siyah ve beyazları iş yapar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şablonları satacak kredi elde edecek para yatırmasına gerek yok ?
Şablonların ne kadara trade edildiğini biliyomusun? 10credit

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
983
İsim
Hakan Can Yıldırım
Şablonları birleştirsem yine şablon mu elde ederim? Yoksa tekerlerk, roket izi falan elde edebilir miyim?
Şablon elde edersin. Rl insider sitesinden değerlerine bakabilirsin. Mesela dueling 4k kredi şablonu açma ücreti 2k olunca +2k kalıyor. Bu yüzden dueling şablonu değerli.

Onlar aşırı değersiz bişey anca açarsan değerlenir. Trade yaparsan BlackMarket ler ve bazılarının siyah ve beyazları iş yapar

Şablonların ne kadara trade edildiğini biliyomusun? 10credit
Oyunu bilmiyorsun sanırım.

DeadPix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Pixel
En iyi yapabileceğin şey şablon verip non-crate itemler alıp birleştirip item kasarsın eğer değerli bişey düşerse credit e çevirirsin

Şablon elde edersin. Rl insider sitesinden değerlerine bakabilirsin. Mesela dueling 4k kredi şablonu açma ücreti 2k olunca +2k kalıyor. Bu yüzden dueling şablonu değerli.

Oyunu bilmiyorsun sanırım.
Oyunu gayet iyi biliyorum ama trade le işim olmaz blueprintlerin birlikte trade olduklarını bilmiyodum. Rankın ne?

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
983
İsim
Hakan Can Yıldırım
En iyi yapabileceğin şey şablon verip non-crate itemler alıp birleştirip item kasarsın eğer değerli bişey düşerse credit e çevirirsin

Oyunu gayet iyi biliyorum ama trade le işim olmaz blueprintlerin birlikte trade olduklarını bilmiyodum. Rankın ne?
Plat3.

Top Bottom