Neler Yeni

Rocket League Şablonları Ne Yapabilirim?

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Şablon verip kıytırırk tekerlekler, roket izleri falan alabileceğim bir takas sitesi var mı bildiğiniz?

DeadPix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Pixel
Şablon verip kıytırırk tekerlekler, roket izleri falan alabileceğim bir takas sitesi var mı bildiğiniz?

Dikkat et hesap çalmak isteyen çok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka salla trade yi bakkesmode indir mis gibi kullan credit le sadece araba alırsın

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
özgür şimşek
eskiden trade ne güzeldi bu kutular gitti sacma sapan seyler geldi ya. Ben kutular varken cok item takaslamıstım iyi şeyler almıstım simdi 5 para etmiyo takas.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Arkadaşlar maalesef hiçbir şey anlamadım. Sanırım biriniz anyayı biriniz konyayı anlatıyor.

DeadPix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Pixel
eskiden trade ne güzeldi bu kutular gitti sacma sapan seyler geldi ya. Ben kutular varken cok item takaslamıstım iyi şeyler almıstım simdi 5 para etmiyo takas.
Aynen öyle

Arkadaşlar maalesef hiçbir şey anlamadım. Sanırım biriniz anyayı biriniz konyayı anlatıyor.
Kanka takasla uğraşılmaz bakkesmode indir bence istediğin bütün itemler renkleriyle birlikte var

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
983
İsim
Hakan Can Yıldırım
Asıl şimdi para ediyor. Eskiden 100 200 kazanırdım şimdi daha fazla kazanıyorum.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Aynen öyle

Kanka takasla uğraşılmaz bakkesmode indir bence istediğin bütün itemler renkleriyle birlikte var
e hile bu?

Asıl şimdi para ediyor. Eskiden 100 200 kazanırdım şimdi daha fazla kazanıyorum.
Ufak bir anlatır mısın? Ben şuanda siteye kayıt oldum. Trading sekmesine geldim. Bundan sonra yapmam gerekenler ne? Bir yandan YouTube videoları izliyorum. Anlamaya çalışıyorum.

DeadPix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Pixel
e hile bu?

Ufak bir anlatır mısın? Ben şuanda siteye kayıt oldum. Trading sekmesine geldim. Bundan sonra yapmam gerekenler ne?
Bakkesmode hile olarak geçmiyo. Eğitim yardımcısı olarak geçiyor ama kendine istediğin arabayı da yapabiliyosun. Rl oynayanların %70 i kullanıyordur esporcuların nerdeyse hepsi kullanıyo.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
983
İsim
Hakan Can Yıldırım
e hile bu?

Ufak bir anlatır mısın? Ben şuanda siteye kayıt oldum. Trading sekmesine geldim. Bundan sonra yapmam gerekenler ne? Bir yandan YouTube videoları izliyorum. Anlamaya çalışıyorum.
Şablonların hepsini birleştir. Mesela fennec şablonun var diyelim takas sitesinde fennec seçip şablon seçip sahibim seçip pc yi seçeceksin. Orda fennec şablonu isteyen insanlar var ve yanlarında fiyatları yazıyor. Epic veya Steam ne kullanıyorsa ekliyorsun o sana kredi veriyor sen fennec şablonu veriyorsun.

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
özgür şimşek
rehber olursanız takas işine yeniden girmek isterim çok geride kaldım fiyatlarıda bilmiyorum cok degişti bana göre her şey kazıklanmakta istemem elimdeki bazı sablonlar sablon olarak ta para ediyor sanırım.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Şablonların hepsini birleştir. Mesela fennec şablonun var diyelim takas sitesinde fennec seçip sahibim seçip pc yi seçeceksin. Orda fennec şablonu isteyen insanlar var ve yanlarında fiyatları yazıyor. Epic veya Steam ne kullanıyorsa ekliyorsun o sana kredi veriyor sen fennec şablonu veriyorsun.
Anladım saol. Bakalım ayarlayacayik :)

Beyler köşeyi döndüm galiba :D

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,334
Üyeler
172,819
Son üye