Neler Yeni

Rocket League Şablonları Ne Yapabilirim?

Şablon verip kıytırırk tekerlekler, roket izleri falan alabileceğim bir takas sitesi var mı bildiğiniz?

Şablon verip kıytırırk tekerlekler, roket izleri falan alabileceğim bir takas sitesi var mı bildiğiniz?

Dikkat et hesap çalmak isteyen çok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka salla trade yi bakkesmode indir mis gibi kullan credit le sadece araba alırsın

eskiden trade ne güzeldi bu kutular gitti sacma sapan seyler geldi ya. Ben kutular varken cok item takaslamıstım iyi şeyler almıstım simdi 5 para etmiyo takas.

Arkadaşlar maalesef hiçbir şey anlamadım. Sanırım biriniz anyayı biriniz konyayı anlatıyor.

eskiden trade ne güzeldi bu kutular gitti sacma sapan seyler geldi ya. Ben kutular varken cok item takaslamıstım iyi şeyler almıstım simdi 5 para etmiyo takas.
Aynen öyle

Arkadaşlar maalesef hiçbir şey anlamadım. Sanırım biriniz anyayı biriniz konyayı anlatıyor.
Kanka takasla uğraşılmaz bakkesmode indir bence istediğin bütün itemler renkleriyle birlikte var

Asıl şimdi para ediyor. Eskiden 100 200 kazanırdım şimdi daha fazla kazanıyorum.

Aynen öyle

Kanka takasla uğraşılmaz bakkesmode indir bence istediğin bütün itemler renkleriyle birlikte var
e hile bu?

Asıl şimdi para ediyor. Eskiden 100 200 kazanırdım şimdi daha fazla kazanıyorum.
Ufak bir anlatır mısın? Ben şuanda siteye kayıt oldum. Trading sekmesine geldim. Bundan sonra yapmam gerekenler ne? Bir yandan YouTube videoları izliyorum. Anlamaya çalışıyorum.

e hile bu?

Ufak bir anlatır mısın? Ben şuanda siteye kayıt oldum. Trading sekmesine geldim. Bundan sonra yapmam gerekenler ne?
Bakkesmode hile olarak geçmiyo. Eğitim yardımcısı olarak geçiyor ama kendine istediğin arabayı da yapabiliyosun. Rl oynayanların %70 i kullanıyordur esporcuların nerdeyse hepsi kullanıyo.

e hile bu?

Ufak bir anlatır mısın? Ben şuanda siteye kayıt oldum. Trading sekmesine geldim. Bundan sonra yapmam gerekenler ne? Bir yandan YouTube videoları izliyorum. Anlamaya çalışıyorum.
Şablonların hepsini birleştir. Mesela fennec şablonun var diyelim takas sitesinde fennec seçip şablon seçip sahibim seçip pc yi seçeceksin. Orda fennec şablonu isteyen insanlar var ve yanlarında fiyatları yazıyor. Epic veya Steam ne kullanıyorsa ekliyorsun o sana kredi veriyor sen fennec şablonu veriyorsun.

rehber olursanız takas işine yeniden girmek isterim çok geride kaldım fiyatlarıda bilmiyorum cok degişti bana göre her şey kazıklanmakta istemem elimdeki bazı sablonlar sablon olarak ta para ediyor sanırım.

Şablonların hepsini birleştir. Mesela fennec şablonun var diyelim takas sitesinde fennec seçip sahibim seçip pc yi seçeceksin. Orda fennec şablonu isteyen insanlar var ve yanlarında fiyatları yazıyor. Epic veya Steam ne kullanıyorsa ekliyorsun o sana kredi veriyor sen fennec şablonu veriyorsun.
Anladım saol. Bakalım ayarlayacayik :)

Beyler köşeyi döndüm galiba :D

Son düzenleme:
Geri