Quill
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 983
Gereksiz şey bana 750TL kazandırdı ama sen bilirsin.Evet doğru oyunu bilen gereksiz şeylerle uğraşmıyo.
Gereksiz şey bana 750TL kazandırdı ama sen bilirsin.Evet doğru oyunu bilen gereksiz şeylerle uğraşmıyo.
Rl garage.Şablon verip kıytırırk tekerlekler, roket izleri falan alabileceğim bir takas sitesi var mı bildiğiniz?
Şablon verip kıytırırk tekerlekler, roket izleri falan alabileceğim bir takas sitesi var mı bildiğiniz?
Kanka salla trade yi bakkesmode indir mis gibi kullan credit le sadece araba alırsınŞablon verip kıytırırk tekerlekler, roket izleri falan alabileceğim bir takas sitesi var mı bildiğiniz?
Aynen öyleeskiden trade ne güzeldi bu kutular gitti sacma sapan seyler geldi ya. Ben kutular varken cok item takaslamıstım iyi şeyler almıstım simdi 5 para etmiyo takas.
Kanka takasla uğraşılmaz bakkesmode indir bence istediğin bütün itemler renkleriyle birlikte varArkadaşlar maalesef hiçbir şey anlamadım. Sanırım biriniz anyayı biriniz konyayı anlatıyor.
Asıl şimdi para ediyor. Eskiden 100 200 kazanırdım şimdi daha fazla kazanıyorum.eskiden trade ne güzeldi bu kutular gitti sacma sapan seyler geldi ya. Ben kutular varken cok item takaslamıstım iyi şeyler almıstım simdi 5 para etmiyo takas.
e hile bu?Aynen öyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kanka takasla uğraşılmaz bakkesmode indir bence istediğin bütün itemler renkleriyle birlikte var
Ufak bir anlatır mısın? Ben şuanda siteye kayıt oldum. Trading sekmesine geldim. Bundan sonra yapmam gerekenler ne? Bir yandan YouTube videoları izliyorum. Anlamaya çalışıyorum.Asıl şimdi para ediyor. Eskiden 100 200 kazanırdım şimdi daha fazla kazanıyorum.
Bakkesmode hile olarak geçmiyo. Eğitim yardımcısı olarak geçiyor ama kendine istediğin arabayı da yapabiliyosun. Rl oynayanların %70 i kullanıyordur esporcuların nerdeyse hepsi kullanıyo.e hile bu?
Ufak bir anlatır mısın? Ben şuanda siteye kayıt oldum. Trading sekmesine geldim. Bundan sonra yapmam gerekenler ne?
Şablonların hepsini birleştir. Mesela fennec şablonun var diyelim takas sitesinde fennec seçip şablon seçip sahibim seçip pc yi seçeceksin. Orda fennec şablonu isteyen insanlar var ve yanlarında fiyatları yazıyor. Epic veya Steam ne kullanıyorsa ekliyorsun o sana kredi veriyor sen fennec şablonu veriyorsun.e hile bu?
Ufak bir anlatır mısın? Ben şuanda siteye kayıt oldum. Trading sekmesine geldim. Bundan sonra yapmam gerekenler ne? Bir yandan YouTube videoları izliyorum. Anlamaya çalışıyorum.
rehber olursanız takas işine yeniden girmek isterim çok geride kaldım fiyatlarıda bilmiyorum cok degişti bana göre her şey kazıklanmakta istemem elimdeki bazı sablonlar sablon olarak ta para ediyor sanırım.Asıl şimdi para ediyor. Eskiden 100 200 kazanırdım şimdi daha fazla kazanıyorum.
Anladım saol. Bakalım ayarlayacayikŞablonların hepsini birleştir. Mesela fennec şablonun var diyelim takas sitesinde fennec seçip sahibim seçip pc yi seçeceksin. Orda fennec şablonu isteyen insanlar var ve yanlarında fiyatları yazıyor. Epic veya Steam ne kullanıyorsa ekliyorsun o sana kredi veriyor sen fennec şablonu veriyorsun.