Neler Yeni

Rockrider ST540 VS Bisan MTX 7400

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Arda Eren Aslan
Acemi seviyede yapacaksan bu sporu ST540. Kadrosu ömür boyu garantili olduğu için ( sahip değiştirme durumunda bilmiyorum ama faturası varsa sıkıntı çıkmaz muhtemelen ) ilerleyen zamanlarda maşa patladığında ya da upgrade etmek istediğinde daha iyi olacak.
Evet eğlenme amacıyla acemi seviyede yapacağım. Şuan Salcano Hector var da pek güvenemiyorum. Aktarıcıyı elime alırsam diye korkuyorum.

xTURANN

80+ Silver
Evet eğlenme amacıyla yapacağım. Şuan Salcano Hector var da pek güvenemiyorum. Aktarıcıyı elime alırsam diye korkuyorum.
Salcano Hector Ailelerin çocuklarına aldığı en basic bisiklet. Eğer bulduğun 540 eski seriyse alabilirsin. Temiz ve iyi kullanılmışsa tabii.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Arda Eren Aslan
Acemi seviyede yapacaksan bu sporu ST540. Kadrosu ömür boyu garantili olduğu için ( sahip değiştirme durumunda bilmiyorum ama faturası varsa sıkıntı çıkmaz muhtemelen ) ilerleyen zamanlarda maşa patladığında ya da upgrade etmek istediğinde daha iyi olacak.

Merdivenden atlıyacağım uçup kaçacağım diyorsan ST530S Gibi Çift Maşa ( Tam İsmini Hatırlamıyorum Süspansiyon da Olabilir ) Modeller daha iyi. Ayrıca 27.5 ile 29 Arasında ki farkı iyi değerlendirmelisin.
Yani amacım uçmalı kaçmalı hareketler yapmak aslında. 530S'e de baktım ama en az 15k'dan başlıyor ilimde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Salcano Hector Ailelerin çocuklarına aldığı en basic bisiklet. Eğer bulduğun 540 eski seriyse alabilirsin. Temiz ve iyi kullanılmışsa tabii.
Bana da zamanında bisiklet istemiştim onu almışlardı 5-6 yıl oluyor alınanalı. 3 yıl aktif kullanmışımdır.

xTURANN

80+ Silver
530S'e de baktım ama en az 15k'dan başlıyor ilimde
540 ile merdiven tararsın ( zıplamak değil, taramak !! ) ama maşa patlarsa %100 upgrade lazım. Decathlon'a gidip alacağın maşalarda pek iyi olmaz, idare eder. Fox ya da rockshox bir maşaya geçmen bisikletin ömrünü net +2 yıl uzatır. O Süreçte de eline para geçtikçe upgrade edersin. En sonunda satıp downhill bisikletine geçersin.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Arda Eren Aslan
540 ile merdiven tararsın ( zıplamak değil, taramak !! ) ama maşa patlarsa %100 upgrade lazım. Decathlon'a gidip alacağın maşalarda pek iyi olmaz, idare eder. Fox ya da rockshox bir maşaya geçmen bisikletin ömrünü net +2 yıl uzatır. O Süreçte de eline para geçtikçe upgrade edersin. En sonunda satıp downhill bisikletine geçersin.
Arada drop yapıyorum da nadiren. Genelde tararım sorun olmaz o zaman. RR'nin maşaları genel olarak sevildiğini duydum. Çok zorlamazsam elimde kalacağını düşünmüyorum.

Top Bottom