Perfectshot06
Moderatör
Dahası
oyuncu için fark etmez diyorum.Eder. Zaten Donanım Arşivi'nin kendi yaptığı haberde de bundan bahsedilmiş.
oyuncu için fark etmez diyorum.Eder. Zaten Donanım Arşivi'nin kendi yaptığı haberde de bundan bahsedilmiş.
Niye bütün sihiri bozuyorsun harry poter senin yüzünden GTA 6 APK hileli modunu çıkaramadıGTA Serisine yeni bir oyun geliyor demişler GTA 6 dememişlerki?
Evet o ayrıda burda yanlış bir bilgilendirme söz konusu. O yüzden yazdım. Ama ne kadar öenmli bir husus oyuncu için, tartışılır.oyuncu için fark etmez diyorum.
muhtemelen 6 olur. Ama gta san andreas gibi de olabilir.Evet o ayrıda burda yanlış bir bilgilendirme söz konusu. O yüzden yazdım. Ama ne kadar öenmli bir husus oyuncu için, tartışılır.
Muhtemelen Trilogy rezaletini toparlayacaklar o kadarBen haber başlıklarına göre konu başlığı koydum yoksa bende biliyorum gta 6 ismi ile gelmeyebileceğini
Yeni gta oyunu üzerinde çalıştıklarını söyledilerarkadaşlar gta da olmayabilir yeni oyun üzerinde çalıştoklarını belirttiler
gidipte küçük çaplı bir oyun gelirse oyunculardan çok tepki yerler ek olarak resmi hesaptan rokstar yapmaz bunu.GTA Serisine yeni bir oyun geliyor demişler GTA 6 dememişlerki?
Allah büyük bekliyip göreceğizMuhtemelen Trilogy rezaletini toparlayacaklar o kadar
şimdiden diyim balon oyun olcak hisseleri toparlamaya çalışıyorlar trılogy rezaletınden sonraYeni gta oyunu üzerinde çalıştıklarını söylediler
O zamana kadar sistem toplayabilirsem oynarımAllah büyük bekliyip göreceğiz
Hayır. GTA üzerine çalıştıkları yazıyor. Tweet'i detaylı incelemenizi öneririm.arkadaşlar gta da olmayabilir yeni oyun üzerinde çalıştoklarını belirttiler