lyni3xx 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 85 Dahası Reaksiyon skoru 17 İsim Ömer BEKLER Çarşamba, 00:25 #1 Steam'ime bağlı olan Rockstar Games hesabım GTA 5 Online'den banlı. İleride aynı Steam hesabından (aynı Rockstar hesabından) GTA 6 alırsam herhangi bir sorun çıkmadan oynayabilir miyim?
Steam'ime bağlı olan Rockstar Games hesabım GTA 5 Online'den banlı. İleride aynı Steam hesabından (aynı Rockstar hesabından) GTA 6 alırsam herhangi bir sorun çıkmadan oynayabilir miyim?
H hedef gösteriliyorum 80+ Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 49 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim hedef gösteriliyorum Çarşamba, 00:27 #2 rdr2 de sorun olmuyor gta6 da olacağını da sanmam, zaten ilk hedefleri satış
lyni3xx 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 85 Dahası Reaksiyon skoru 17 İsim Ömer BEKLER Çarşamba, 00:33 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 hedef gösteriliyorum yazmış: rdr2 de sorun olmuyor gta6 da olacağını da sanmam, zaten ilk hedefleri satış Devamı için tıklayın... yani gta 5 onlineden ban yemek sadece gta 5 onlineden ban yemek doğru yorumladıysam
hedef gösteriliyorum yazmış: rdr2 de sorun olmuyor gta6 da olacağını da sanmam, zaten ilk hedefleri satış Devamı için tıklayın... yani gta 5 onlineden ban yemek sadece gta 5 onlineden ban yemek doğru yorumladıysam
H hedef gösteriliyorum 80+ Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 49 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim hedef gösteriliyorum Çarşamba, 00:39 #4 lyni3xx yazmış: yani gta 5 onlineden ban yemek sadece gta 5 onlineden ban yemek doğru yorumladıysam Devamı için tıklayın... valla ben 3 farklı hesaptan toplamda 6 kere ban yedim ilk banlar 30 günlük oluyor sonra perma ban rdr2 online veya diğer gtaları falan oynuyorum.
lyni3xx yazmış: yani gta 5 onlineden ban yemek sadece gta 5 onlineden ban yemek doğru yorumladıysam Devamı için tıklayın... valla ben 3 farklı hesaptan toplamda 6 kere ban yedim ilk banlar 30 günlük oluyor sonra perma ban rdr2 online veya diğer gtaları falan oynuyorum.