Rockstar Games Durduruldu Hatası Açılmıyor

Uğur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
723
Rockstar games i açmaya çalışıyorum giriş yapma ekranı gelmeden çalışmayı durdurdu hatası alıyorum hatayı kapatıyorum launcher kapanıyor launcher a giriş yapıyorum logosu yükleniyor gibi dönüyor ama devamı yok nasıl çözebilirim ?

Ekler

• 1.png
    1.png
    548.1 KB · Hit: 65
  • 2.png
    2.png
    6.8 KB · Hit: 64
Rockstar games i açmaya çalışıyorum giriş yapma ekranı gelmeden çalışmayı durdurdu hatası alıyorum hatayı kapatıyorum launcher kapanıyor launcher a giriş yapıyorum logosu yükleniyor gibi dönüyor ama devamı yok nasıl çözebilirim ?
Birazdan denim iftarı açacam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yönetici olarak calistir

Birazdan denim iftarı açacam

Yönetici olarak calistir
Allah kabul etsin hocam.
Yönetici olarak çalıştırdım. Pc yeniden başlattım ikiside olmadı.

Son düzenleme:
Şimdi böyle hata alıyorum bide

Hala çözüm bulamadım

Ekler

• 3.png
    3.png
    14.8 KB · Hit: 56
Son düzenleme:
3-4 gün önce format atmıştım sorun çözülmüştü ama şimdi yine olmaya başladı neyden kaynaklanıyor arkadaşlar bu sorun ?

hocam oyunu epic/steam üzerinden değilde rockstar games üzerinden açmayı dener misiniz?

hocam oyunu epic/steam üzerinden değilde rockstar games üzerinden açmayı dener misiniz?
Direkt rockstar games açılmıyor zaten herhangi bir oyuna tıklamıyorum. Basıyorum ve yukarıdaki sslerde ki gibi oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,214
Üyeler
184,598
Son üye
Zorkier
Geri