ESTAROSSA58
80+ Bronze
amin bro amingta 6 çok iyi olucak diye düşünüyorum Allaha şükür oynatıcak sistemim var herkesin olur umarım
amin bro amingta 6 çok iyi olucak diye düşünüyorum Allaha şükür oynatıcak sistemim var herkesin olur umarım
Valla hocam rdr2’nim fizik motoruyla gelse yine çok iyi. Rdr2’de ki detaylara hayran kaldık. Biliyoruzki rockstar her oyunda üstüne koyarak gidiyor. 1-2 yıl olsaydı gta5 ile arasında belki öyle derdim ama 10 yıl olmuş çıkalı.
Ben diyorum.O yüzden güncellemelerş durdular bence. Bütün mesailerini gta6ya harcayacaklar.
sende sıkıntı var.Rdr2 PC de oynanmıyor. Devamlı oyundan atıyor. Kronik sorun
ilk defa senden duyuyorum kronik sorunlu olduğunu kaç kere pcde oynadım atma falan yaşamadımRdr2 PC de oynanmıyor. Devamlı oyundan atıyor. Kronik sorun
Dan houser ayrılmıştı rdr2den sonra. O yönden biraz korkuyorum açıkçası. Gta triloggyi unutmadık.Ben diyorum.
Rockstar bile olsa beklentilerinizi uçurmayın.
Ama Rockstar yaptığından ortalamanın da üstünde uçurun beklentilerinizi bu sayede zevkiniz artar
Ama bazı şeyleri açıklasa iyi olur bence
Rdr2 Err gfx statearat bak görürsün birtürlü oynayamadımilk defa senden duyuyorum kronik sorunlu olduğunu kaç kere pcde oynadım atma falan yaşamadım
Ayrılmasa bile şuan bazı insanların aklındaki oyun yapılamayacak kadar büyük ve detaylı.Dan houser ayrılmıştı rdr2den sonra. O yönden biraz korkuyorum açıkçası. Gta triloggyi unutmadık.
Crackte öyle bir sorun vardı orjinal kullanınRdr2 PC de oynanmıyor. Devamlı oyundan atıyor. Kronik sorun
rockstara çok güveniyorum ne yaparsa iyi yapıyorlar o kadar sene bekledik bence gta6'da en az gta 5 kadar satcakBen diyorum bu oyun beğenilmeyecek puan olarak.
Neden?
Çünkü herkes o kadar büyük bekleyişe girdi ki bu bekleyişi bir oyunun karşılaması imkansız.
O yüzden bence beklerken aşırı büyütmeyin beklentilerinizi
Açıkçası GTA 6 aşırı büyüdü herkeste he Rockstar ve diğer oyunları hep iyidi bunun da etkisi oldu ancak ne kadar büyük vaadleriniz olursa oyundan o kadar az memnun oluruz.