Neler Yeni

🔥İndirim RODE X XDM-100 Type c Dinamik mikrofon

Standı da bir bu kadar fiyatmış

Standı da bir bu kadar fiyatmış
orijinal standini almaya gerek yok, galiba shock mountlarin takilan kismi universal oluyordu, herhangi bir stand yeterli olabilir
1745642267235.png

tüh pahalıymış 3-4 bandında alınabilecek güzel mikrofon var mı?

temudan 1000 tl kredi iadesi ile 600 liraya guzelinden bir mikrofon standi alinabilir.
Mikrofonu kullanmaktayım. Uygun fiyatlı diye sağlam olmayan bir stand yeterli olmayabilir. Quadcast S mikrofonum için almış olduğum standı şu an Rode için kullanıyorum ve ağırlığından ötürü zorlanıyor. Maalesef ağırlığını rahat taşıyabilecek kalitede bir stand almakta fayda var.

Mikrofonu kullanmaktayım. Uygun fiyatlı diye sağlam olmayan bir stand yeterli olmayabilir. Quadcast S mikrofonum için almış olduğum standı şu an Rode için kullanıyorum ve ağırlığından ötürü zorlanıyor. Maalesef ağırlığını rahat taşıyabilecek kalitede bir stand almakta fayda var.
merhaba, soyle bir urunun fazlasiyla yeterli olucagini dusunuyorum. suan benim 1000 tl kredi iadesi kampanyamda alinabiliyor urun. iade ile beraber 934 liraya geliyor.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mikrofon ağır kullanıyorum ucuz bir boom arm taşımayacaktır
merhaba, soyle bir urunun fazlasiyla yeterli olucagini dusunuyorum. suan benim 1000 tl kredi iadesi kampanyamda alinabiliyor urun. iade ile beraber 934 liraya geliyor.

Son düzenleme:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 kiloya yakın veya 1 kilo kadar ağırlığı olması lazım bu mikrofonun. Bu sebeple mikrofon standını alırken ona göre bakmanı öneririm. Bu mikrofon standının ürün açıklamalarını özelliklerini vs. göremediğim için net bir şey diyemem ama tahmin edecek olursam bence taşıyabilir.

1 kiloya yakın veya 1 kilo kadar ağırlığı olması lazım bu mikrofonun. Bu sebeple mikrofon standını alırken ona göre bakmanı öneririm. Bu mikrofon standının ürün açıklamalarını özelliklerini vs. göremediğim için net bir şey diyemem ama tahmin edecek olursam bence taşıyabilir.
hocam 3.3 lb yani 1.5 kg tasima kapasitesi var urunun. aslinda daha ucuza daha yuksek tasima kapasitesi sunan urunlerde var temuda ama bu urunun uyumlulugu daha cok diye bunu paylastim. hatta urunun amazon sayfasinda 2kg'a kadar desteginin oldugu da yaziyor ama 1.5kg daha dogru bir degerdir buyuk ihtimalle. amazon linkini de ekliyorum assagiya.

Geri