Nestherr
80+
- Reaksiyon skoru
- 143
Dönem içi en düşük fiyat 9667 TL
ben temudan 1000 tl ye aldım ihtiyar
Dönem içi en düşük fiyat 9667 TL
bu mikrofon için o fiyattan almak mümkün değildir ama bir zamanlar aula f75 1000tl altına satıldı235 dolarlık mikrofonu 1000 TL'ye alman pek mantıklı gelmedi
orijinal standini almaya gerek yok, galiba shock mountlarin takilan kismi universal oluyordu, herhangi bir stand yeterli olabilirStandı da bir bu kadar fiyatmış
temudan 1000 tl kredi iadesi ile 600 liraya guzelinden bir mikrofon standi alinabilir.Standı da bir bu kadar fiyatmış
Mikrofonu kullanmaktayım. Uygun fiyatlı diye sağlam olmayan bir stand yeterli olmayabilir. Quadcast S mikrofonum için almış olduğum standı şu an Rode için kullanıyorum ve ağırlığından ötürü zorlanıyor. Maalesef ağırlığını rahat taşıyabilecek kalitede bir stand almakta fayda var.temudan 1000 tl kredi iadesi ile 600 liraya guzelinden bir mikrofon standi alinabilir.
merhaba, soyle bir urunun fazlasiyla yeterli olucagini dusunuyorum. suan benim 1000 tl kredi iadesi kampanyamda alinabiliyor urun. iade ile beraber 934 liraya geliyor.Mikrofonu kullanmaktayım. Uygun fiyatlı diye sağlam olmayan bir stand yeterli olmayabilir. Quadcast S mikrofonum için almış olduğum standı şu an Rode için kullanıyorum ve ağırlığından ötürü zorlanıyor. Maalesef ağırlığını rahat taşıyabilecek kalitede bir stand almakta fayda var.
merhaba, soyle bir urunun fazlasiyla yeterli olucagini dusunuyorum. suan benim 1000 tl kredi iadesi kampanyamda alinabiliyor urun. iade ile beraber 934 liraya geliyor.Mikrofon ağır kullanıyorum ucuz bir boom arm taşımayacaktır
1 kiloya yakın veya 1 kilo kadar ağırlığı olması lazım bu mikrofonun. Bu sebeple mikrofon standını alırken ona göre bakmanı öneririm. Bu mikrofon standının ürün açıklamalarını özelliklerini vs. göremediğim için net bir şey diyemem ama tahmin edecek olursam bence taşıyabilir.merhaba, soyle bir urunun fazlasiyla yeterli olucagini dusunuyorum. suan benim 1000 tl kredi iadesi kampanyamda alinabiliyor urun. iade ile beraber 934 liraya geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
merhaba, soyle bir urunun fazlasiyla yeterli olucagini dusunuyorum. suan benim 1000 tl kredi iadesi kampanyamda alinabiliyor urun. iade ile beraber 934 liraya geliyor.
hocam 3.3 lb yani 1.5 kg tasima kapasitesi var urunun. aslinda daha ucuza daha yuksek tasima kapasitesi sunan urunlerde var temuda ama bu urunun uyumlulugu daha cok diye bunu paylastim. hatta urunun amazon sayfasinda 2kg'a kadar desteginin oldugu da yaziyor ama 1.5kg daha dogru bir degerdir buyuk ihtimalle. amazon linkini de ekliyorum assagiya.1 kiloya yakın veya 1 kilo kadar ağırlığı olması lazım bu mikrofonun. Bu sebeple mikrofon standını alırken ona göre bakmanı öneririm. Bu mikrofon standının ürün açıklamalarını özelliklerini vs. göremediğim için net bir şey diyemem ama tahmin edecek olursam bence taşıyabilir.