Neler Yeni

ROG Ally SD kart girişi bozuldu

Merhaba arkadaşlar ROG Ally' ın 512GB lik depolamasının yetmemesi dolasıyla evde halı hazırda bulunan 512 lik SD kartı taktım ve bir de ne göreyim iyi güzel giderken SD kartı artık görmemeye başlamış konsol, her şeyi denedim olmadı başka cihazda SD kartı görüyor ama ROG Ally' da görmüyor

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
Merhaba arkadaşlar ROG Ally' ın 512GB lik depolamasının yetmemesi dolasıyla evde halı hazırda bulunan 512 lik SD kartı taktım ve bir de ne göreyim iyi güzel giderken SD kartı artık görmemeye başlamış konsol, her şeyi denedim olmadı başka cihazda SD kartı görüyor ama ROG Ally' da görmüyor
Garantiye verin veya başka sd kart varsa deneyin.

• Konu Sahibi Konu Sahibi

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
Bu durumu önce Asus turkiyeye sorun. Eğer olumsuz yanıt alırsanız ürünün hangi ülkeden alındığını öğrenip o ülkenin servisine sorun. Rma açabilirsiniz belki.
Şimdi başka bir SD kartla denedim onu gördü ama 512 lik olanı görmüyor ne garip ise 512 lik olanı başka bir laptopa taktım orada görünüyor

Görmediği sd kartı formatla dene görür muhtemelen yazılımsal bir hata olmuş
Nasıl yani hocam hiç SD kart kullanmadım yeni yeni kullanıyorum
Evet bana da öyle geldi yazılımsal gibi, çünkü SD kart normalde görünüyordu açmak istedim üstüne çift tıkladım bilgisayar dondu sonra bir baktım SD kart yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,787
Üyeler
161,497
Son üye
atesontop
Top Bottom