Neler Yeni

Çözüldü✓ ROG B650E-F / 7600X oyun aniden kapanıyor

rodeux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emre Yağcı
Instagram
emreyagc1
Başka oyunda da dene. Sadece CS'de olursa CS ile alakalı olabilir.
Hayır valoranta da giremiyorum girişte donuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değerli zamanını ayırdığın için teşekkür ederim kardeşim. Anakartı iade edip yeni anakart alacağım. Ben daha fazla bu şeylerle uğraşamam

Son düzenleme:

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sıfırı 14000'i geçmişken iade etmek de pek mantıklı olmaz sanki. Fatura ücretini iade ederler sadece.

rodeux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emre Yağcı
Instagram
emreyagc1
Sıfırı 14000'i geçmişken iade etmek de pek mantıklı olmaz sanki. Fatura ücretini iade ederler sadece.
Değişim yaparsam tekrardan 1 ay değişimini bekleyeceğim ve sorunsuz modelin geleceği kesin değil. Tekrar döngü halinde ümitlenmek istemiyorum.

Değişim yaparsam tekrardan 1 ay değişimini bekleyeceğim ve sorunsuz modelin geleceği kesin değil. Tekrar döngü halinde ümitlenmek istemiyorum.
Asus 1 haftada sorun tespiti yaptı değişim raporu yolladı. Hepsiburada 2 haftada gelen kağıdın onayını veremedi

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Asus 1 haftada sorun tespiti yaptı değişim raporu yolladı. Hepsiburada 2 haftada gelen kağıdın onayını veremedi
Anakart iade istesen bile yine servise gidecek 1 hafta bekleyecek iade raporu çıkacak ve hepsiburadadan yine paranın sana geçmesi 1 ayı bulacak :)

Nasıl işine gelirse öyle yap tabii ama umarım anakarttan çıkar. Yani yeni anakart geldikten sonra aynı hatayla karşılaşırsan üzülürsün.

Yani ben KESİN anakarttandır diyemem. İade sorun etmeyecek bir yerden expo ram alıp deneyebilirsin sorun devam edecek mi. Ya da çevrede ödünç alabileceğin birisi varsa dene.

Bir de sadece 1 tane ram takarak docp açmayı denedin mi cevap vermedin.

rodeux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emre Yağcı
Instagram
emreyagc1
Anakart iade istesen bile yine servise gidecek 1 hafta bekleyecek iade raporu çıkacak ve hepsiburadadan yine paranın sana geçmesi 1 ayı bulacak :)

Nasıl işine gelirse öyle yap tabii ama umarım anakarttan çıkar. Yani yeni anakart geldikten sonra aynı hatayla karşılaşırsan üzülürsün.

Yani ben KESİN anakarttandır diyemem. İade sorun etmeyecek bir yerden expo ram alıp deneyebilirsin sorun devam edecek mi. Ya da çevrede ödünç alabileceğin birisi varsa dene.

Bir de sadece 1 tane ram takarak docp açmayı denedin mi cevap vermedin.
Tek ramde DOCP ayarı ile denedim ve şuan stock docp kapalı 4800 ile oynarken de sistem reset atıyor

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Voltaj ayarlarını sıfırlamış mıydın? Yapılabilecek başka bir şey benim aklıma gelmiyor. Garanti konusunda gelişme olursa haber edersin.

rodeux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emre Yağcı
Instagram
emreyagc1
Voltaj ayarlarını sıfırlamış mıydın? Yapılabilecek başka bir şey benim aklıma gelmiyor. Garanti konusunda gelişme olursa haber edersin.
Hocam sorunu çözdüm. Eski anakartta yaptığım curve optimizer ayarını bu anakartta da uygulamıştım. Stress testinde sorun çıkarmadığı için ayarları ellememiştim curve optimizer ayarlarını daha düşüğe alınca halloldu.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
BIOS ayarlarını sıfırla diyecektim kesin bir şey karıştırmışsındır diye ama BIOS güncelledim deyince zaten sıfırlanmıştır diye dememiştim.

rodeux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emre Yağcı
Instagram
emreyagc1
BIOS ayarlarını sıfırla diyecektim kesin bir şey karıştırmışsındır diye ama BIOS güncelledim deyince zaten sıfırlanmıştır diye dememiştim
BIOS u her seferinde sıfırladım ama curve optimizerden olacağını tahmin edememiştim. Çünkü limit değerleri girmiştim ama yeterli değilmiş

Top Bottom