Çözüldü✓ Rog G752vsk Bakım Önerisi ?

atiizdmr

80+
Reaksiyon skoru
121
Elimde Rog G752vsk model bir laptop var. Ankarada bunu profesyonel şekilde macun thermal pad yenilemesi yapabilecek neresi mevcut ?

Elimde Rog G752vsk model bir laptop var. Ankarada bunu profesyonel şekilde macun thermal pad yenilemesi yapabilecek neresi mevcut ?
al bir mx4 macun kendin yap kimseye güvenme veya forumda güvenilir üyelerden ankara da olup yardımcı olmak isteyen çıkarsa öyle olur.

Uygun mm pad ve macun al kendin yap cidden kolay bir şey bende ilk başta senin gibi düşünüyordum ama abartılacak bir şey yok

Sandığınız kadar kolay değil çok uğraştırıyo bu laptop o yüzden uğraşmak istemiyorum. 0.5 mm pad ve 1 mm almam lazım onun için. Termal macunum var fakat söküp toplaması eziyet.

Thermal macun yenilesem chipsetlerde pad olmasa sorun yaratır mı ki ? Muhtemelen eski koyulan pedler yüksek geldiği için de tam temas da etmiyo olabilir ?

Arkadaşlar bayramda hallettim. Macunları yenileyip sadece ekran kartı chipsetine pad uyguladım sıcaklıklar oyunda 60-70 derece civarına düştü. Birazda fan eğrisini kurcaladım o iş tamam

Arkadaşlar bayramda hallettim. Macunları yenileyip sadece ekran kartı chipsetine pad uyguladım sıcaklıklar oyunda 60-70 derece civarına düştü. Birazda fan eğrisini kurcaladım o iş tamam
Bende de G752VSK var. Geçenlere 1 mm termal pad koydum ama hala ısı problemi çözülmedi. Sen kaç mm kullandın?

Bende de G752VSK var. Geçenlere 1 mm termal pad koydum ama hala ısı problemi çözülmedi. Sen kaç mm kullandın?
Bilmiyorum üzerinden 2 sene gibi bir zaman geçti ama termal pad ile uğraşma çok farklı alanlar var çünkü termal putty tarzı bir şey koy geç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,477
Üyeler
189,275
Son üye
brkesri
Geri