Yardım RTX 3090 THERMAL PAD DEĞİŞİMİ

Bu sıvı metal mi yoksa normal mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Helios için gaminggen de soru cevap kısmında benim ekran kartı için uygun değil demişler
Hayır PTM bazlı macun, sıvı değil. Hangi model için sordun, köylülere?

Hayır PTM bazlı macun, sıvı değil. Hangi model için sordun, köylülere?
Ben sormadım başkası sormuş MSI sürüm x 3090 için onlar da uygun değil demişler. Şimdi araştırdım biraz da güzel bir şeye benziyor ve test sonuçları da aynı Helios ve ptm7950 nin

Ben sormadım başkası sormuş MSI sürüm x 3090 için onlar da uygun değil demişler. Şimdi araştırdım biraz da güzel bir şeye benziyor ve test sonuçları da aynı Helios ve ptm7950 nin
Sattığı malı bilmiyor adam. Aynen PTM7950 ile aynı performansı veriyor. Test ettin mi kartı?

Gayette uygun ya soru cevaplara bakan adam bilgisiz olabilir.

@TechGuy hocam aşağıya 2k ve 1080p test sonuçlarını bırakıyorum

Aslına bakarsan kartımda bir sorun yok güç ve performans kaybı gibi. Oyunlarda 2k ultra ayarlarda genelde 120 üzeri alıyorum

Ekler

• IMG20250901205251.webp
    IMG20250901205251.webp
    757 KB · Hit: 15
  • IMG20250901205052.webp
    IMG20250901205052.webp
    1.1 MB · Hit: 15
  • IMG20250901205046.webp
    IMG20250901205046.webp
    2.2 MB · Hit: 14

Aslına bakarsan kartımda bir sorun yok güç ve performans kaybı gibi. Oyunlarda 2k ultra ayarlarda genelde 120 üzeri alıyorum
kart yeniyse değişime gerek yok kartın orjinal padi daha iyidir macunu yenileyin yenilenmediyse

Kartın daha gideri var böyle devam et.

Yılbaşında değiştirirsin.

kart yeniyse değişime gerek yok kartın orjinal padi daha iyidir macunu yenileyin yenilenmediyse
Kart yeni değil hocam ben 2. El aldım benim aldığım da 2 sene oldu. Thermal PAD değilde sadece macun mu yenilesem diye düşünüyorum. Muhtemelen şöyle yapacağım içini açınca eğer pad ler kuru değilse ellemeyip sadece macun değişeceğim. Açmışken bide tozundan bir arındırırım güzelce

Pedler sağlam. Macun değişimi yapılması lazım. Eğer kartta uv yoksa öneri yapabilirim.

Kart yeni değil hocam ben 2. El aldım benim aldığım da 2 sene oldu. Thermal PAD değilde sadece macun mu yenilesem diye düşünüyorum. Muhtemelen şöyle yapacağım içini açınca eğer pad ler kuru değilse ellemeyip sadece macun değişeceğim. Açmışken bide tozundan bir arındırırım güzelce
padleri sağlamdır hala onun müsait vakit kartı açıp yenileyin macunu

Geri