AGUMBA
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,083
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çektiği güce bakarsak zaten sıcak çalışması normal bir kart ama artık 85'lere doğru geldiği için bir değişim yapayım mı diye aklıma geldiKartın daha gideri var böyle devam et.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yılbaşında değiştirirsin.
Hocam bundan önceki kartımda çok kafa yorup UV yapmıştım daha yüksek fps ler almak için ama zaten bu kartı alınca performans konusunda hiçbir sıkıntım kalmadığından hiç UV ile uğraşmadım zaten artık çok fazla oyun da oynayamıyorum bf6 çıkınca günde 2 saat belki bakabilirim PC ye ama ben yinede sizin UV önerinizi dinlemek isterim. Elimde thermall grizzly kyronaut macun var bunu mu kullanayım yoksa yukarıda konuştuğumuz gibi termal ped şeklinde olan macunu mu kullanayımPedler sağlam. Macun değişimi yapılması lazım. Eğer kartta uv yoksa öneri yapabilirim.
Size de danışayım hocam yukarıda konuştuğumuz gibi termal ped şeklinde olan macunu mu kullanayım yoksa elimdeki kaliteli termall grizzly kyronaut macunu mu kullanayımpadleri sağlamdır hala onun müsait vakit kartı açıp yenileyin macunu
Pedlerin sağlam olup olmadığını hangi değerden anlayabiliyoruz?Pedler sağlam. Macun değişimi yapılması lazım. Eğer kartta uv yoksa öneri yapabilirim.