Sadece kart mı?130-140k civarı hatta daha yüksekte olabilir
Evet kazanıyorum blender karakter modelleme yayın video ve photoshop işleri için de kullanacağım oyunun yanı sıratamamen meraktan soruyorum yanlış anlasılmasın linçlemeyın benı şimdi
bu işten para kazanıyormusunuz eğer kazanmıyorsanız bu kadar para vermek yada vermeyi düşünmek cok olağan dışı geliyorda bana
ozaman iyi ama fiyatlar belli olmaz TR de kim kimden ne koparırsa hesabı almış başını gidiyorSadece kart mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet kazanıyorum blender karakter modelleme yayın video ve photoshop işleri için de kullanacağım oyunun yanı sıra
sadece kartSadece kart mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet kazanıyorum blender karakter modelleme yayın video ve photoshop işleri için de kullanacağım oyunun yanı sıra
ekran kartına oranla üst düzey almam gerekiyor anakart işlemci vesaire yeter mi diye korkuyorum açıkcası5090 120bin desek kalan parçaları 80bine toplarsın. Asus rog strix 130bin olur tabii.
İşlemci 30bin desek 9950X3D mesela. Diğer parçalar çok pahalı değil.ekran kartına oranla üst düzey almam gerekiyor anakart işlemci vesaire yeter mi diye korkuyorum açıkcası