Rambo87
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Nefes aliyor0 hava akışı 0 sıkıntı
Nefes aliyor0 hava akışı 0 sıkıntı
Gerçekte P500A bu kadar kötü değil. Kasa küçük gösteriyor bu arada resimde. Ekran kartım 27CM ona göre değerlendirme yap. Kasayı kurarken sanki bu kasa benim için yapılmış gibi hissettim o derece.Hocam iyi güzelde , bir şu kasaya bak birde diğerine . Tasarım olarak Rog 5e katlar P500a yı.
Almanyada öyle lakin türkiye için öyle değil, HP GD'yi almalı 1200TL bedava onun için.Her daima hak ediyor parasini.
Sıvı Soğutma İçin Uygun Kasa, Kasa iyi olsa bile o kasaya 3-4K verilmez ki Almanya da yaşamıyorsanÜst ve altı açık diye biliyorum (ön panelin)
Bir iki derece fark etmz. Stock bakarak hepsi hemen hemen ayni seviyede.Alıntıyı görüntüle
Bayağı alıyor
Abi 12 derece fark var yalnızBir iki derece fark etmz. Stock bakarak hepsi hemen hemen ayni seviyede.
Matematiğin de yok senin, Kasanın ön paneli açık ve kapalı 12 derece fark ediyor demek ki kasanın ön paneli o kadar restrictive ki 1 gram hava geçmesine izin vermiyor bunun stok olup olmamasıyla alakası yokBir iki derece fark etmz. Stock bakarak hepsi hemen hemen ayni seviyede.
Ben stock bahsediyorum. Okuma yazman yok senin galiba. Özel okul bosuna gidiyorsun. Ön panel active ettinde tabi baya fark eder.Matematiğin de yok senin, Kasanın ön paneli açık ve kapalı 12 derece fark ediyor demek ki kasanın ön paneli o kadar restrictive ki 1 gram hava geçmesine izin vermiyor bunun stok olup olmamasıyla alakası yok
ne mal adamsın laBir iki derece fark etmz. Stock bakarak hepsi hemen hemen ayni seviyede.
Hocam şuan şu psular arasındayım. Ve Net 2K bütçem var.Almanyada öyle lakin türkiye için öyle değil, HP GD'yi almalı 1200TL bedava onun için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıvı Soğutma İçin Uygun Kasa, Kasa iyi olsa bile o kasaya 3-4K verilmez ki Almanya da yaşamıyorsan
Stock bahsediyorumAbi 12 derece fark var yalnız