Özellikle RGB si beni benden alıyorKarta göre değişir ama genellikle tepeye hitap eden en iyi modellerden biri oluyor.
Örnek verir misin?AMD kartlarda o kadar da iyi olmayan bir seri. Rog Strixden daha güzelleri var. Tabii Türkiyede bir tek MSI, Asus, Gigabyte çoğunlukla geldiği için geldiği için.
Genel olarak Asus Rog tasarıma oynuyor.Rog Strix modelinin diğer modellerden ne farkı vardır?
Örnek verir misin?
RX 570 ,RX 470Örnek verir misin?
Onları biliyorum. Bu yüzden aynı anakarta sahip kullanıcıya 2x16 RAM önermiştim. Benim sorum ekran kartı için.İsmi aldatmaca tamamiyle. b550/x570 rog strixler tamamiyle çöp kutusu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus rog strix b550-I, veya rog strix x570 e. Memory topolojisi demiyim de Cpu ve memory arası bağlantıları o kadar kötü ki 4x8 ram takınca afallıyor anakart 3800 de
Evet, eski kartlarda böyle sorunlar mevcuttu. Yeni nesillerde bir sorun yok diye biliyorum.RX 570 ,RX 470
Backplate bile yok
Farketmiyor ki 2x16 da aynı mantık. 8x4 taktığımızda Single rank 4 tane takmış oluyoruz neredeyse 2x16 dual ranke denk gelmiş oluyor.Onları biliyorum. Bu yüzden aynı anakarta sahip kullanıcıya 2x16 RAM önermiştim. Benim sorum ekran kartı için.
Evet, eski kartlarda böyle sorunlar mevcuttu. Yeni nesillerde bir sorun yok diye biliyorum.