ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik | ITOPYA
ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile ROG STRIX GO 2.4 ITOPYA'da
www.itopya.com
Valla ben müzik için kullandım hafif ve guzeldi.Bu kulaklık alınır mı? Fiyatı nasıl?ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik | ITOPYA
ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile ROG STRIX GO 2.4 ITOPYA'dawww.itopya.com
Oyun müzik genel kullanım için yeterli mi telefona takılıyormu type c dongle ı? Malzeme kalitesi nasıl menteşeleri sağlam mı? Ses düzeyi nasıl?Valla ben müzik için kullandım hafif ve guzeldi
Oyun için denemedim. Müzik için denedim. Güzeldi. Menteseleri bana sağlam geldi. Ses yüksekliğini denemedim. Ben normalde %50 seviyeyi geçmiyorum dinlerken. Evet type-c telefonla kullanabilirsin.Oyun müzik genel kullanım için yeterli mi telefona takılıyormu type c dongle ı? Malzeme kalitesi nasıl menteşeleri sağlam mı? Ses düzeyi nasıl?
Teşekkür ederim cevapların için şuan fiyatı bana uygun geldi bu kur için sen ne düşünüyorsun?Oyun için denemedim. Müzik için denedim. Güzeldi. Menteseleri bana sağlam geldi. Ses yüksekliğini denemedim. Ben normalde %50 seviyeyi geçmiyorum dinlerken. Evet type-c telefonla kullanabilirsin.
Valla banada çok ucuz geldi. Ben 2021'de 1200'e almıştım.Teşekkür ederim cevapların için şuan fiyatı bana uygun geldi bu kur için sen ne düşünüyorsun?
Bilgisayardan çok telefonda kullandım şuan ikinci kez garantiye gönderdim. İlk sebep şeydi telefon cepte adaptör takılıyken yürümek, hareket etmek ister istemez adaptöre ters hareket yaptırabiliyor. Adaptör sıkıntı çıkartıyordu o değişti.Oyun müzik genel kullanım için yeterli mi telefona takılıyormu type c dongle ı? Malzeme kalitesi nasıl menteşeleri sağlam mı? Ses düzeyi nasıl?
Ben arada 4k civarına görüyordum çok geliyordu şuan cidden iyiymiş. 2021'de 900'e almıştım ben de dışarıda kullandığımdan biraz hırpalanık. Şuan ikinci kez garantide. İlk sefer adaptör için göndermiştim şuan kulaklığın kendisi için. Kulaklık arızalı değişim istedim bu sefer aldığım fiyattan utanmadan bakalım ne sonuç çıkacak.Valla banada çok ucuz geldi. Ben 2021'de 1200'e almıştım.
sanal 7.1 olmasa bende alırdımBu kulaklık alınır mı? Fiyatı nasıl?ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik | ITOPYA
ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile ROG STRIX GO 2.4 ITOPYA'dawww.itopya.com
Sanal ile gerçeğin arasındaki fark nedir?sanal 7.1 olmasa bende alırdım