Neler Yeni

Öneri ROG STRIX GO 2.4 ASUS ROG STRIX Go 2.4 Nasıl?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,409
İsim
Oğuz Oğuz
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: Prmy

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,409
İsim
Oğuz Oğuz
Oyun müzik genel kullanım için yeterli mi telefona takılıyormu type c dongle ı? Malzeme kalitesi nasıl menteşeleri sağlam mı? Ses düzeyi nasıl?
Oyun için denemedim. Müzik için denedim. Güzeldi. Menteseleri bana sağlam geldi. Ses yüksekliğini denemedim. Ben normalde %50 seviyeyi geçmiyorum dinlerken. Evet type-c telefonla kullanabilirsin.

Bilal539

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun için denemedim. Müzik için denedim. Güzeldi. Menteseleri bana sağlam geldi. Ses yüksekliğini denemedim. Ben normalde %50 seviyeyi geçmiyorum dinlerken. Evet type-c telefonla kullanabilirsin.
Teşekkür ederim cevapların için şuan fiyatı bana uygun geldi bu kur için sen ne düşünüyorsun?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,409
İsim
Oğuz Oğuz

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,219
İsim
Turuncu Keskin
Alınabilir bence, yorumları iyiydi genel olarak.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Oyun müzik genel kullanım için yeterli mi telefona takılıyormu type c dongle ı? Malzeme kalitesi nasıl menteşeleri sağlam mı? Ses düzeyi nasıl?
Bilgisayardan çok telefonda kullandım şuan ikinci kez garantiye gönderdim. İlk sebep şeydi telefon cepte adaptör takılıyken yürümek, hareket etmek ister istemez adaptöre ters hareket yaptırabiliyor. Adaptör sıkıntı çıkartıyordu o değişti.

Telefon ve dışarıda kullanımda ister istemez kulaklığı hırpalarsın hele şu anki fiyatıyla o şekilde kullanmayı hiç önermem.

Edit: 2700 o kadar kötü değilmiş arada 4k ya görüyordum ondan öyle dedim ama dışarıda kullanmak her ne kadar rahat olsa da kulaklığımı çok hırpalamama neden olmuştu benim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla banada çok ucuz geldi. Ben 2021'de 1200'e almıştım.
Ben arada 4k civarına görüyordum çok geliyordu şuan cidden iyiymiş. 2021'de 900'e almıştım ben de dışarıda kullandığımdan biraz hırpalanık. Şuan ikinci kez garantide. İlk sefer adaptör için göndermiştim şuan kulaklığın kendisi için. Kulaklık arızalı değişim istedim bu sefer aldığım fiyattan utanmadan bakalım ne sonuç çıkacak.

Kulaklık hakkında benim için en çıldırmalık gelen şey Bluetooth ve 2.4 GHz diye ayrı modeller olması, mobil kullanımı kolaylaştırmıyor. Rampage Crack H11'de ikisi de var örneğin.

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
Top Bottom