Neler Yeni

ROG STRIX RTX 2060 orta fanı çalışıp duruyor.

HoliHyme

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ümit Mert Büber
ROG STRIX 2060 ekran kartımın orta fanı dönmeye başlayıp hemen durduğunu burada belirtmiştim, fan ayarlarını sona alsam bile dönmeye başlayıp duruyor kenarlardakiler son hız dönmeye devam ediyor. Sorunum karşısında forumdakilerin yardımı ile bir şeyler denedik ama en son ASUS'a gönderme kararı aldım ve gönderdim.
2 gün önce geldi ve tüm testlerden başarı ile geçtiği fanlarda sıkıntı olmadığı diğer bileşenlerin kontrol edilmesi gerektiği söylendi.
Sorunun nereden kaynaklı olabileceğini sormaktayım. Bir çok forumda yardım istedim ama bakılmadı çözülmedi bu işten anlayan var mıdır?
Tüm ısı testlerini yaptım 78 derecede dahi aynı şeyi yapıyor, MSİ afterburner ve GPU Tweak 2 den fanları son hıza alıyorum ama değişen bir şey yok.
Hatanın videosu;

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Fanın rulmanlarında yada bobinlerinde bir problem var.
Aynı boyutta farklı bir fan bulup takmayı dener misin? Bir bilgisayarcı yada internet kafeden ödünç alabilirsin.

HoliHyme

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ümit Mert Büber
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı boyutta farklı bir fan bulup takmayı dener misin? Bir bilgisayarcı yada internet kafeden ödünç alabilirsin.
Servis sorun olmadığını söyleyerek geri gönderdi, sizce fanda mı sorun var?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca ekran kartı fanı değiştirmek pek bana göre değil gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül abi bi baksan be

Son düzenleme:
Top Bottom