Mining (8GB) modellerini 10.000 liraya bile satan gördüm.Ediyormu o kadar hocam sahiden? Sarı sitede 8gb modelleri eder belki diye düşünüyorum
yapacak bir şey yok aga türkiyedeyiz.Mining (8GB) modellerini 10.000 liraya bile satan gördüm.
İşin acı kısmı ise, bu kartı Teknobiyotik'ten Haziran 2019'da 850 liraya almış olmamdı.
Kartı ne kadara aldınız ?RTX 2060 aldım arkadaşlar 1 haftaya elimdeki memnuniyetle kullandığım RX470'i satacağım.
Ürün 4GB Asus Rog Strix modelidir.
Bir fanı arızalamıştı hemen yeni orjinal fan aldım termal macununuda Cooler Master Mastergel Pro ile tazeledim.
MSI Kompostor testinde 65 dereceyi geçmiyor. Sizce ne kadara satmalıyım? Fikirleriniz oldukça önemli. Teklifede açık sayılır ürün.
Sıfır mı ikinci el mi ?6697 TL aldım hocam rtx 2060'ı
Bir ortasını bulucaz. Forumdan ihtiyacı olan bir arkadaşa da güzel bir fiyatta anlaşırsak piyasa altına da verebilirim.yapacak bir şey yok aga türkiyedeyiz.
mekan=cennet
insanlar=iyi
vatanseverlik=max düzey
ekonomi = koymak istediğini sen koy.
neyse bu arada 3500-3700'den fazlaya gitmez, sonrasında 5500XT ler var çünkü millet bakmaz o fiyata koysanda. koyanlar varda satabileni görmedim.
Sıfır EVGA SC modeliSıfır mı ikinci el mi ?
Hocam kart çoğu karta göre buz gibi çalışıyor onu iyice anladım. LoL'de 52 derecede full ayarlarda 75'e kilitli ikenHWiNFO indirip bakabilirsin. FurMark sırasında HWiNFO açık kalsın.
![]()
Free Download HWiNFO Sofware | Installer & Portable for Windows, DOS
Start to analyze your hardware right now! HWiNFO has available as an Installer and Portable version for Windows (32/64-bit) and Portable version for DOS.www.hwinfo.com
"Sensors" sekmesine girip SS atarsın.