EgoistmanTR01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,735
Ronaldo tabikide
Messinin enseye bir tokat atıyorsun yere düşüyor.
Messinin enseye bir tokat atıyorsun yere düşüyor.
Messi doğuştan yetenekli fakat ronaldo çalışarak buralara geldiRonaldo mu? Messi mi?
Ronaldo <3
Bence Messi, Ronaldo diyenler futboldan anlamıyor dur net.
Ronaldo diyenlere futboldan bir şey anlamıyor diyorsun, sonrada aşağılıyor demen mantıksız diyorsun. Bunun farkında mısın?Alakası yok araştırmadan konuşman mantıksız birde üstelik aşağılıyor demende mantıksız git biraz araştır istersenBuyur Kanıt : https://tr.sputniknews.com/spor/201...nlari-acikladi-ronaldo-mu-iyi-yoksa-messi-mi/
Olsun, yinede farklı görüşleri aşağılaman hiç hoş değil. Messi yi tutuyor olabilirsin ama farklı düşüncesi olanlara SAYGI duymalısın.
Doğruyu söylediğimi bildiğin halde bunu söylüyorsun bravoRonaldo diyenlere futboldan bir şey anlamıyor diyorsun, sonrada aşağılıyor demen mantıksız diyorsun. Bunun farkında mısın?
Bende şu lafı çok saçma buluyorum işte çünkü Messi şuan belki Ronaldo kadar olmasa da çok çalışıyordur ve bunu takım arkadaşları da söylüyor.Ronaldo da sadece çalışma ile olmadı ilk başta yeteneğini göstererek geldi United'a zaten.İkisinde de hem yetenek hem de çalışma azmi var ve olmak zorunda en iyi olabilmek için eğer bu özelliklerden biri olmasaydı,bu kadar iyi topçu olacaklarını hiç düşünmüyorum.Messi saf yetenek
Ronaldo.çalışmayla olmuş
Ronaldo gibilerini çok görürüz ama messi gibisini göremeyiz o yüzden messi
(Kişiliğe bakmıyoruz burda bana gelip ronaldo bu kadar yardım etmiş şey yapmış beni ilgilendirmez)
Ya senle uğraşamam. Kim daha iyi beni ilgilendirmez ama Ronaldo diyenleri aşağılayamazsın bunu anla yeter.Doğruyu söylediğimi bildiğin halde bunu söylüyorsun bravo?
Futboldan gram anlamam seyrettiğim maçlar bir elin parmağını geçmez ama çocukluktan beri Messi'di benim için en iyisi haylen daha öyle.Ronaldo mu? Messi mi?
Ronaldo <3
Tamam.Ya senle uğraşamam. Kim daha iyi beni ilgilendirmez ama Ronaldo diyenleri aşağılayamazsın bunu anla yeter.
messi doğuştan yetenekli ama ronaldo çok çalıştı ve bu kadar iyi oldu ben o yüzden ronaldoyu daha çok seviyorum ama kim daha iyi futbolcu dersek messi 1 tık daha iyi diyebilirimRonaldo mu? Messi mi?
Ronaldo <3