Neler Yeni

Yardım Router ile GeForce Now sorunu.

Zero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Zero
Merhabalar, modemden bilgisayarın bulunduğu yere sinyal iyi gitmediği için ve bilgisayarda Wi-Fi özelliği olmadığı için Router aldım. Range Extender modunda kullanıyorum, fakat downloadım 45-50 arasında iken çok düşük performans alıyorum. Arkadaşımın benden daha kötü downloadı var fakat o benden çok daha iyi performans alıyor. Bunun ne ile alakası var?

Ayrıca GeForce Now ayarlarım olması gerektiği gibi.

Tunadnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Tunahan Dündar
Geforce kötü bağlantı diyerek uyarı mı veriyor, yoksa kalite mi çok kötü?

Tunadnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Tunahan Dündar
telefonda test etmiştim gayet iyiydi, şimdi Router ile bağlanıyorum, şuan berbat.
Hocam bir çözümüm var ama olacağından emin değilim, yine de denemenizi tavsiye ederim. Bende de çok kötüydü görüntü o şekilde çözmüştüm.

Windows 10 için;
1-) Sol alt köşede arama yerine ''önceki windows sürümleri için yapılan programları çalıştır'' yazın ve programı açın.
2-) İlk olarak ileri tuşunabasın ve çıkan listeden "NVIDIA Geforce NOW" programını seçin ve ileriye basın.
3-) Çıkan iki seçenekten ikinci seçeneğe yani ''Sorun Giderme Programı'' seçeneğine basın.
4-) Şimdi gelen seçeneklerden Program açılıyor ama düzgün görüntülenmiyor seçeneğine basın ve ileri deyin.
5-) Ardından "Büyük ölçekli yazı tipi ayarları seçildiğinde program gerektiği gibi görüntülenemiyor" şıkkını seçin ve ileri deyin.
6-) Programı sına butonuna basın düzelir ise ileri deyin ayarları kaydedip çıkın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Zero
Top Bottom