Yardım Router önerisi gerekiyor 1000 tl bütçe

Reload

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
326
Bilgisayar kablolu internet kullanıyor açtığım anda wifi kullanılmaz bi hale geliyor router alıp onu da kablolu bağlayarak wifi işini router ile çözmek istiyorum 1000 tl bütçe ile önerebileceğiniz router önerisi var mı işe yarar mı emin değilim ama deneme yanılma ile çözmeye çalışacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En son wifi adaptör alıp kasaya wifi bağlayacağım başka çaresi yok internet kasacak ama bunu göze alacağım başka şans yok

Attırırım sağolasın iş görür video oynarsın yeter zaten modemden de oyun oynanmıyor

https://www.hepsiburada.com/huawei-...monyos-mesh-ebeveyn-kontrolu-pm-HBC000079QHNY

Biraz bütçe arttırabilirsen fena değil evinin durumunu bilmiyorum ama iş görebilir.
Tvden video izliyorlar izletmiyor internet

Bi öneren sensin zaten alıp geçcem sağolasın

modem bilgisayara yakınsa modemden alman daha mantıklı
Sen hangi attığın ürünü önerirsin

Huawei modemden kablolu bağlantı kurabiliyor mu ?

Sen hangi attığın ürünü önerirsin

Huawei modemden kablolu bağlantı kurabiliyor mu ?
Decoyu hem router hem access point hem de mesh sistem yapmak için ileride kullanabilirsin , hız sorununa da kablolu bağlantı ihtiyacına da yardımcı olurlar ama interneti kablo çekmeden başka bir odaya hız kaybı olmadan taşımak istiyorsan en az 2 tane Deco alman lazım

Decoyu hem router hem access point hem de mesh sistem yapmak için ileride kullanabilirsin , hız sorununa da kablolu bağlantı ihtiyacına da yardımcı olurlar ama interneti kablo çekmeden başka bir odaya hız kaybı olmadan taşımak istiyorsan en az 2 tane Deco alman lazım
O kadar bütçe ayıramam amacım şu evde wifi O deco mu ne ondan kullanacak 3 daire modemden 2 çıkış olacak biri decoya biride pc

Ben orta katta yaşıyorum

Hani daire başı video vs oynatmaya yayılımı yeter mi

Ortalama yayılımı nasıl tarif edebilirsin

Birde deco link atar mısın arkadaş atmış bir tane ama iyi mi bilmiyorum

İnternetin hızının düşük olduğu bölgelerde sinyali daha güçlü almış olacaksın , eğer internetin normalde 5 yerden video oynatmayı destekliyor ama mesafe artınca sorun yaşıyorsan o sorunu çözer

Deco Tp link mesh cihazlarına verdiği genel isim bütçene göre herhangi bir seçeneği alabilirsin hepsi birbiriyle uyumlu çalışıyor ve ev tipi bir kullanım için en ucuzu bile yeterli olur

İnternetin hızının düşük olduğu bölgelerde sinyali daha güçlü almış olacaksın , eğer internetin normalde 5 yerden video oynatmayı destekliyor ama mesafe artınca sorun yaşıyorsan o sorunu çözer

Deco Tp link mesh cihazlarına verdiği genel isim bütçene göre herhangi bir seçeneği alabilirsin hepsi birbiriyle uyumlu çalışıyor ve ev tipi bir kullanım için en ucuzu bile yeterli olur
Tamamdır eyvallah

Geri