fiyatpc alacağım onuda modeme 2-3 oda uzağa koyacağım hangi routeri almalıyım
pc alacağım onuda modeme 2-3 oda uzağa koyacağım hangi routeri almalıyım
pc alacağım onuda modeme 2-3 oda uzağa koyacağım hangi routeri almalıyım
bu pek iyi değilXiaomi Mi Wi-Fi Pro Sinyal Güçlendirici 300 Mbps Yakınlaştırıcı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xiaomi Mi Wi-Fi Pro Sinyal Güçlendirici 300 Mbps Yakınlaştırıcı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Yorumları gayet güzel ve komşumuz kullanıyor gayet memnunlarbu pek iyi değil
yani 2 anten + 300mbps maxYorumları gayet güzel ve komşumuz kullanıyor gayet memnunlar
Siz ne ekşisi gördünüz merak ettim
Evet sizin onerdiginiz özellik bakımından daha iyi fakat bütçesini bilmediğim içinyani 2 anten + 300mbps max
50 TL fark ile bu daha iyi olurEvet sizin onerdiginiz özellik bakımından daha iyi fakat bütçesini bilmediğim için
Bütçesi varsa sizinki tabii ki
Hacım bir şey sorcam benim durumda senin gibi modem ayri odada pc ayri odada ethernet kablosu ile baglamak router almaktan iyi değil mi? Eğer cevabın hayır ise sebebiyle açıklar mısın?pc alacağım onuda modeme 2-3 oda uzağa koyacağım hangi routeri almalıyım
kaliteli kablo varsa iyi bende yok kaliteli 1 tane var oda kısa onun yüzündenHacım bir şey sorcam benim durumda senin gibi modem ayri odada pc ayri odada ethernet kablosu ile baglamak router almaktan iyi değil mi? Eğer cevabın hayır ise sebebiyle açıklar mısın?
Cat6 bir kablo al daha iyi ama kablosuz olarak bağlanacaksan daha iyi bir modem almakta fayda varkaliteli kablo varsa iyi bende yok kaliteli 1 tane var oda kısa onun yüzünden