Yardım Router tavsiyesi (Tplink c50)

Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar selamlar. Ev 2 katlı alt katta tavanla duvarın olduğu köşede modem var hemen üst kattaki odada internet iyi çekmiyordu. Zamanında kasaya kablo çekmiştim pc için kablolu bağlanıyordum fakat telefonlar için sıkıntı oluyordu bende bu routerı aldım bi tanıdığımın tavsiyesi üzerine. Altyapı vdsl 50 mbps Türk telekomun. Bu router iyi midir, tavsiye eder misiniz?

maks 1000tl bandında kaliteli yeni nesil router varsa iptal edip alırım

Bende tp link ac750 dual band var fiyatını tam bilmiyorum ama 1000₺ civarıdır 2 senedir kullanıyorum aşırı memnunum bizim ev de 2 katlı altyapımız vdsl 50mbps türktelekom kablo ile pcye takınca telefonlarda hiçbir sorun olmuyor

Bende tp link ac750 dual band var fiyatını tam bilmiyorum ama 1000₺ civarıdır 2 senedir kullanıyorum aşırı memnunum bizim ev de 2 katlı altyapımız vdsl 50mbps türktelekom kablo ile pcye takınca telefonlarda hiçbir sorun olmuyor
link iletebilir misiniz?
fişe takmalı model galiba. tanıdık adam pek önermedi fişe takmalı olanları.

link iletebilir misiniz?
fişe takmalı model galiba. tanıdık adam pek önermedi fişe takmalı olanları.
Link bakayım bulabilirsem. Valla ben çok memnunum fişten hiç çekmene bile gerek yok aylarca fişte takılı ve ethernet ile pcye takılı bir şekilde duruyor nasıl bir sorun olurmuş ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimki bu linktekine benzer ama tam olarak o değil fotoğrafta bendekini attım
TP-Link RE205, AC750 Wi-Fi Menzil Genişletici, 2 Harici Anten ve 1 Ethernet Bağlantı Noktalı Wi-Fi Güçlendirici/Hotspot, Access Point Modu, Tüm Wi-Fi Yönlendiriciler ile Çalışır https://amzn.eu/d/b4eerHA

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.9 MB · Hit: 6
Link bakayım bulabilirsem. Valla ben çok memnunum fişten hiç çekmene bile gerek yok aylarca fişte takılı ve ethernet ile pcye takılı bir şekilde duruyor nasıl bir sorun olurmuş ki

Benimki bu linktekine benzer ama tam olarak o değil fotoğrafta bendekini attım
TP-Link RE205, AC750 Wi-Fi Menzil Genişletici, 2 Harici Anten ve 1 Ethernet Bağlantı Noktalı Wi-Fi Güçlendirici/Hotspot, Access Point Modu, Tüm Wi-Fi Yönlendiriciler ile Çalışır https://amzn.eu/d/b4eerHA
teşekkürler hocam. ürün gelsin bakayım memnun kalmazsam bunu alırım artık.

bilgim yok hocam galiba internetin performansını düşüreceğini düşünüp öyle söyledi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,676
Üyeler
187,717
Son üye
Mutluu
Geri