Neler Yeni

routerı modeme dönüştüre bilirmiyiz?

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Şuan ki modeminin lan girişinden diğer tp link modemin lan girişine cat kablo bağla. Modem üzerinden dhcp köprülemeyi aç. İki modem birbirine bağlanmış olacak. Tp link modemi de çekmeyen yere koyarsan o bölgede Tp linkin wifisine bağlanabilirsin.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,757
İsim
Taha yücel
Şuan ki modeminin lan girişinden diğer tp link modemin lan girişine cat kablo bağla. Modem üzerinden dhcp köprülemeyi aç. İki modem birbirine bağlanmış olacak. Tp link modemi de çekmeyen yere koyarsan o bölgede Tp linkin wifisine bağlanabilirsin.
Knk internet hala yavas diger konudaki dediklerini yaptim 10 mbps felan aliyorum Bu aralar cok yavas kablosuz internetim 1 aydir felan modemide yeni almistik tt den. Ve 1 ay oncesine kadar tt deyken 24mbps aliyordum onu telefondada aliyordum suan millenicomdayom kablolu sahane kablosuz cok dusuk neden

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Knk internet hala yavas diger konudaki dediklerini yaptim 10 mbps felan aliyorum Bu aralar cok yavas kablosuz internetim 1 aydir felan modemide yeni almistik tt den. Ve 1 ay oncesine kadar tt deyken 24mbps aliyordum onu telefondada aliyordum suan millenicomdayom kablolu sahane kablosuz cok dusuk neden
Kablosuz modem kaynaklıdır. Tp link e dediğim şekilde bağlan hız yükselecektir.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,757
İsim
Taha yücel
Modem DSL'i dönüştürür saplar.
Router Saplanmış interneti yeniden saplar.
Böyle :)
anlayamadım ben neyse boşverim ozaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modem DSL'i dönüştürür saplar.
Router Saplanmış interneti yeniden saplar.
Böyle :)
knk o nu boşverde bizim intenet kabloluda çok iyi kablosuzda çok kötü neden 85mbps internet alıyorum kabloluda kabloszuda 15 mbps bunun çözümü varmı eskiden ttdeydim 24 mbps alıyordum ve bu hızı kablosuzdada alıyordum şuan millenicomdayım durum böyle

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
anlayamadım ben neyse boşverim ozaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk o nu boşverde bizim intenet kabloluda çok iyi kablosuzda çok kötü neden 85mbps internet alıyorum kabloluda kabloszuda 15 mbps bunun çözümü varmı eskiden ttdeydim 24 mbps alıyordum ve bu hızı kablosuzdada alıyordum şuan millenicomdayım durum böyle
Bilmiyorum.

Top Bottom