OdinSonThoR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,333
çekilişten rp çıktı vp ye nereden çevireceğim
Hmm var mı ki öyle bir şey RP sadece LoL’e özel değil miçekilişten rp çıktı vp ye nereden çevireceğim
İkisi de farklı oyun. GTA 5'teki parayı GTA 4'e aktarmak gibiyapılıyor diye biliyorum
E-pin verilmiştir RP değil.
Eğer E-Pin değilde RP verilmişse yapamazsın yüksek ihtimal
E-Pin için de Valorantta sağ üstteki VP simgesine tıkla ödeme şeklini E-Pin olarak seçip kodu gir.
E-pin verilmiştir RP değil.
Eğer E-Pin değilde RP verilmişse yapamazsın yüksek ihtimal
E-Pin için de Valorantta sağ üstteki VP simgesine tıkla ödeme şeklini E-Pin olarak seçip kodu gir.
yaptım e-pin olarak verilmiş rp denildi aldım 600 vp olarak geldiHmm var mı ki öyle bir şey RP sadece LoL’e özel değil mi
Keşke bana gelseydi... nerden kazandın?yaptım e-pin olarak verilmiş rp denildi aldım 600 vp olarak geldi
takip ettiğim bir yayıncı çekilişi vardı ismini vermek doğru olmaz sublarına veriyordu bende subıydım çıktıKeşke bana gelseydi... nerden kazandın?
Wtcn-BBL Team- Rip? Bilmediğim biri mi yoksa?takip ettiğim bir yayıncı çekilişi vardı ismini vermek doğru olmaz sublarına veriyordu bende subıydım çıktı
hocam ben nerdeyse büyük hiçbir yayıncıyı takip etmiyorum ben küçük yayıncı dostuyumdurWtcn-BBL Team- Rip? Bilmediğim biri mi yoksa?
Ben de etmem ama YT’de izlerken eğlendiğim tek grup BBL şu an. Legoo’dan Russz’a vs.hocam ben nerdeyse büyük hiçbir yayıncıyı takip etmiyorum ben küçük yayıncı dostuyumdur
bilindik bir yayıncı değil
ben onlarıda takip etmiyorum cahilim benBen de etmem ama YT’de izlerken eğlendiğim tek grup BBL şu an. Legoo’dan Russz’a vs.