BBL Legoo yazmanı öneririm eski videoları bile izlersin deli gibi sarar.ben onlarıda takip etmiyorum cahilim ben
BBL Legoo yazmanı öneririm eski videoları bile izlersin deli gibi sarar.ben onlarıda takip etmiyorum cahilim ben
tanıyorum raze main oynayan kıvırcık reis değil mi biliyorum azıcıkda ben öyle fanatik valocu değilim esporu veya videosunu fln izlediğimBBL Legoo yazmanı öneririm eski videoları bile izlersin deli gibi sarar.
Kerimhan Duman da var hani Tokmak Kafa (arka sokaklardan)tanıyorum raze main oynayan kıvırcık reis değil mi biliyorum azıcıkda ben öyle fanatik valocu değilim esporu veya videosunu fln izlediğim
2 kişi var biri berkay okyar diğeri hellian tv
kero onuda biliyorum b3r miydi berke mi öyle biri var ferit var rip de tr maçlarında oluyorKerimhan Duman da var hani Tokmak Kafa (arka sokaklardan)
bende öyle biliyordum rp kodu attılar herhalde ama vp olarak kullandımRp kodunu valorantta girersen vp olmuyor mu?
Hayırlı olsunbende öyle biliyordum rp kodu attılar herhalde ama vp olarak kullandım
teşekkürlerHayırlı olsun![]()
teşekkürler yaptım ama yinede teşekkürler![]()
Riot PIN artık VALORANT ve LoR için kullanılabilecek
LoL'e ek olarak VALORANT ve LoR'da Riot PIN dönemitr.leagueoflegends.com
sizophreni tanıyon mutanıyorum raze main oynayan kıvırcık reis değil mi biliyorum azıcıkda ben öyle fanatik valocu değilim esporu veya videosunu fln izlediğim
2 kişi var biri berkay okyar diğeri hellian tv
yayıncı olan kanalını 2-3 kere gördüm ne oldu kisizophreni tanıyon mu
öyle sorayım dedim :d profil fotoğrafım da ki onun karakteri de çünküyayıncı olan kanalını 2-3 kere gördüm ne oldu ki