RPCS3 Emulatörü sıkıntıları.

Reaksiyon skoru
55
Ben yakın zamanda RPCS3 emulatörünü indirdim ancak bir kaç sıkıntı ile geldi.

1. Elimde bulunan ps 4 kontrolcüsünü tanımadı.
2. Kendi sitesi dahil oyun indirmeyi bulamadım.

Yardım edebilecek birisi varsa yazsın lütfen.

Kendi sitesinden oyun indiremezsin zaten. Oyunlar korsan olduğu için burada da link paylaşımı yapamıyorum hocam.
PS4 kontrolcüsüne özel değil, çoğu kontrolcüde sıkıntı çıkarıyor o emulatör. Zaten hâlâ beta aşamasında.
İşlemciniz çok güçlü değilse oynayacağınız çok fazla bir oyun yok. Uncharted, TLOU gibi hayalleriniz varsa biraz zor. 3600 ve 2060S ile
30 FPS alamıyordum zamanında. GoW gibi bir kaç oyun dışında her oyunda bu sıkıntılar var.
Bir de her girişte Firmware güncellemesi yapmanız gerekiyor. Bir de PS3 sistem güncellemesi yüklemeniz lazım. Belki gamepad için yardımcı olabilir.

sırf mesaj yazabilmek için üye oldum işlemciniz güçlü değilse demiş bir arkadaş sistem özelliği [ryzen 3 3200 nwidia gtx 150 ti] plastation 3 ile hemen hemen aynı diye tahmin ediyorum ama oynanabilir bi oyunu bile bu fps de veriyor sistem güncellemesi yapıp sonra deneyecektim fakat cok tırt bir program adam akıllı bir emilator de yok geliştiren de yok o yüzcden bence hiç denemeyin bile bu emilatörü yaptılar sonra bıraktılar güncelleyende yok 1 senedir takip ediyorum ama uğraşan da yok

Ekler

• rpcs3 ün rezalati.jpg
    rpcs3 ün rezalati.jpg
    202.6 KB · Hit: 32
  • oynanabilir denen oyun .jpg
    oynanabilir denen oyun .jpg
    260.3 KB · Hit: 24
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,179