RPG Oyun Tavsiyesi Arıyorum

Basent

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
351
Merhaba dostlar. Yıllardır fps oyunları oynuyorum. Artık çok sıkılmaya başladım. Hikayeli oyunlar da oynadım ama uzun saatler oynayamıyorum, bir süre sonra o da sıkıyor. Böyle saatlerce oturup rpg tarzda oyun oynamak istiyorum. Hem keyifli vakit geçireyim, hem beni sürüklesin istiyorum.
Aklımda; Baldur's Gate 3, Enshrouded, Kingdom Come Deliverance 2, Dune Awakening 2, Expedition 33 düşünüyorum.
Bu tarzlarda önerebilceğiniz oyunlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Çok fazla rpg oyun oynamadım ama oynamayı çok istiyorum ve saracağını düşünüyorum.

benimde çok bir tecrübem, bilgim yok ancak diyebilceğim tek şey baldurs gate 3 ve kingdom come deliverance 2 sadece aklında kalmasın oyna. oynamadan ölme diyeceğim 10 oyundan 2 si

benimde çok bir tecrübem, bilgim yok ancak diyebilceğim tek şey baldurs gate 3 ve kingdom come deliverance 2 sadece aklında kalmasın oyna. oynamadan ölme diyeceğim 10 oyundan 2 si
Teşekkürler hocam. Sürükleyicilik ve eğlence açısından önce hangisini oynamamı tavsiye edersin?

Baldurs gate 3 ve disco elysium öneririm müthiş oyunlar istiyorsan beraber falanda girebiliriz veya yardimcida olabilirim yazarsan Forum özelden yardımcı olurum merak ettiğin konularda falan

Baldurs gate 3 ve disco elysium öneririm müthiş oyunlar istiyorsan beraber falanda girebiliriz veya yardimcida olabilirim yazarsan Forum özelden yardımcı olurum merak ettiğin konularda falan
Teşekkürler hocam. Baldur's Gate 3'e çok yakınım ama daha önce rpg tarz pek oynamadığım için zor olabilir mi benim için onu düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,826
Üyeler
183,170
Son üye
TmXinhua
Geri