https://www.incehesap.com/rraenee-hazir-sistem-fiyati-39592/ ne diyorsunuz arkadaşlar?
emin misiniz hocam kaçırmayayım sonra pişman olmayayım?gaming gecesi bekle çok iyi bir sistem değil
alabilirsin gayet iyi bir sistem fiyatıda aman aman pahalı değilemin misiniz hocam kaçırmayayım sonra pişman olmayayım?
kaçıracak bir şey yok ki hocam fiyatı normalin bi tık altı kaçırmalık bir şey yok akşam 10 da bak gerisi sana kalmışemin misiniz hocam kaçırmayayım sonra pişman olmayayım?
tercih senin dediğim gibi çok iyi bir sistem olduğunu düşünmüyorumemin misiniz hocam kaçırmayayım sonra pişman olmayayım?
gaming gecesin de güzel sistemler çıkar mı ki emin miyiz?alabilirsin gayet iyi bir sistem fiyatıda aman aman pahalı değil
ama gaming gecesini beklemeniz daha iyi olur
33 binlik bütçem var zaten hocam 1 lira bile çıkamıyorum 33 binin üstüne yani 33 bine en iyisi bu olmaz mı?tercih senin dediğim gibi çok iyi bir sistem olduğunu düşünmüyorum
33 bine mükemmel sistemler var 4070 li ama gaming gecesinde ne kadar bilemiyorumgaming gecesin de güzel sistemler çıkar mı ki emin miyiz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
33 binlik bütçem var zaten hocam 1 lira bile çıkamıyorum 33 binin üstüne yani 33 bine en iyisi bu olmaz mı?
atabilir misiniz?33 bine mükemmel sistemler var 4070 li
bunu alacağıma bunu alırım ddr5 hocam hem de kule tipi soğtucusu var.işlemciyi yükseltirseniz gayet güzel olurVULCAN-4070 / AMD Ryzen 5 5600 / GALAX GeForce RTX 4070 D6 1-Click OC 2X 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-4070 Powered by GG temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
evet onu görmemişim onu alabilirsiniz ama gaming gecesini bekleyin derim daha iyi sistem çıkabilirbunu alacağıma bunu alırım ddr5 hocam hem de kule tipi soğtucusu var.
GAMING-7700XT / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-7700XT oyuncu bilgisayarı RX 7700 XT ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr