bu fotoğraftan sonra seni ciddiye almıyorum , bu sistem alınmaz. Almak isteyen arkadaşlar bu akşamı beklesin güzel bir indirim gelebilir , DDR 5 sistem gelir bu attığın fotoğraftaki fiyata.Bu halde niye alınmasın ki.
PahaliRrane İnce Hesap hazır sistem:
Sistemin tek kötü yanı ddr4 olmasıRRaenee | Intel i5-12400F | 16 GB DDR4 | MSI RTX 4060 Ti 8 GB | 500 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Tamam sen bu sistemi al dostum. Ben de aynı kombinasyona sahip vatan pc den aldığım kaliteli parçalarla oluşan sistemimle beraber çayımı yudumluyor olacağım.Ssd kingston 1tb yaparsın kasa içinde 600w yeterli bu fiyatlara 4060ti 12400f kombinasyonu bul öp bide başına koy
Tam rx 6750 xt sistemi gösterip ez win diyecektim sistem 24K'dan 26 bin TL'ye çıkmış üç hafta çnce 20K'dan 24K'ya çıkmıştıRrane İnce Hesap hazır sistem:
Sistemin tek kötü yanı ddr4 olmasıRRaenee | Intel i5-12400F | 16 GB DDR4 | MSI RTX 4060 Ti 8 GB | 500 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Şimdi bu konuyla ilgili bir sürü paylaşım görüyorum ve aşırı bir bilgi kirliliği var piyasada. 4060ti ın 16gb versiyonunu almasıyla 8gb alması arasında inanınki fark yok çünkü zaten bu kart 4k da oyun oynatmak için değil. Aynı yorumu 4080-4090 bandında 8gb vramle piyasaya sürseler anlayacağım da kartın sunduğu bu değil abi. Bu fiyat bandında taş gibi kart oyunlar için. Güç tüketimi düşük ısınma sorunu yok piyasadaki her oyunu ultrada 2kda oynuyorsun daha ne yani. Forumda birbirimize yardımcı olmak istiyoruz farkındayım ama yok o alınmaz bu alınmaz bu çöp diyerek gereksiz bir acımasızlık görüyorum. Gönül ister ki herkes alsın 45-50kya bir sistem dizsin en iyisinin iyisini koysun ama yok işte. Umarım anlatmak istediğimi aktarabilmişimdir iyi forumlar.sistem avantajlı değil, +ekran kartı Tİ bir ekran kartı buda daha fazla performasn ve fps demek ama vram 8gb buda ekran kartını sınırlıyor
4060tin 8gb ve 16gbi arasında fark yok, zaten 2k için üretilmiş bir kart. Şuan hiçbir oyun testinde FPS varki yok, varsa da 2-3fps Donanım arşivi bı video attı diye herkes almış ağzına lafı 8gb alınmaz alınmazŞimdi bu konuyla ilgili bir sürü paylaşım görüyorum ve aşırı bir bilgi kirliliği var piyasada. 4060ti ın 16gb versiyonunu almasıyla 8gb alması arasında inanınki fark yok çünkü zaten bu kart 4k da oyun oynatmak için değil. Aynı yorumu 4080-4090 bandında 8gb vramle piyasaya sürseler anlayacağım da kartın sunduğu bu değil abi. Bu fiyat bandında taş gibi kart oyunlar için. Güç tüketimi düşük ısınma sorunu yok piyasadaki her oyunu ultrada 2kda oynuyorsun daha ne yani. Forumda birbirimize yardımcı olmak istiyoruz farkındayım ama yok o alınmaz bu alınmaz bu çöp diyerek gereksiz bir acımasızlık görüyorum. Gönül ister ki herkes alsın 45-50kya bir sistem dizsin en iyisinin iyisini koysun ama yok işte. Umarım anlatmak istediğimi aktarabilmişimdir iyi forumlar.
RTX 4060 serisi 1080p kartı ve 8gb VRAM 1080p için yeterli, eğer ilerde yetmezse nıvıdıa bu kartları görmezden gelip hiç mi edecek ??sistem avantajlı değil, +ekran kartı Tİ bir ekran kartı buda daha fazla performasn ve fps demek ama vram 8gb buda ekran kartını sınırlıyor
Bana göre RTX 4060 serisi tamamen 1080p kartı, 2 k değil. 16gb olanı fiyat olarak mantıklı değil zaten, 8gb baz alıyorum o yüzden 8gb vram ilede 2k oynanmaz, 16gb harıc o da mantıksız dediğim gibi4060tin 8gb ve 16gbi arasında fark yok, zaten 2k için üretilmiş bir kart. Şuan hiçbir oyun testinde FPS varki yok, varsa da 2-3fps Donanım arşivi bı video attı diye herkes almış ağzına lafı 8gb alınmaz alınmaz
RTX 4060 serisi 1080p kartı ve 8gb VRAM 1080p için yeterli, eğer ilerde yetmezse nıvıdıa bu kartları görmezden gelip hiç mi edecek ??
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana göre RTX 4060 serisi tamamen 1080p kartı, 2 k değil. 16gb olanı fiyat olarak mantıklı değil zaten, 8gb baz alıyorum o yüzden 8gb vram ilede 2k oynanmaz, 1080p için üretildi bence bu kartlar 16gb harıc o da mantıksız dediğim gibi
Daha iyisi varmı varsa atabilir misin ?berbat sistem