Ben ürünü aldım bugün geldi. Montajını yaptık şu anda sorun yokkim biliyor bu siteyi, var mı alışveriş yapan acaba.
Siteden bir kaç arkadaşta tereddütte kalmışlardı ancak ben alınca güven sundu siteden arkadaşlarda siparişler verdiler.Ben ürünü aldım bugün geldi. Montajını yaptık şu anda sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben ürünü aldım bugün geldi. Montajını yaptık şu anda sorun yok
Ürün gelince yazBen ürünü aldım bugün geldi. Montajını yaptık şu anda sorun yok
Siteden bir kaç arkadaşta tereddütte kalmışlardı ancak ben alınca güven sundu siteden arkadaşlarda siparişler verdiler.
değilçok ıyı degıl mı fıyat
Alır almaz foruma üye mi oldunBen ürünü aldım bugün geldi. Montajını yaptık şu anda sorun yok
Siteden bir kaç arkadaşta tereddütte kalmışlardı ancak ben alınca güven sundu siteden arkadaşlarda siparişler verdiler.
site sahibi ürününü pohpohlamak için yorum yapmış gibi geldi sankiBen ürünü aldım bugün geldi. Montajını yaptık şu anda sorun yok
4 Max ne satıyon 3060 ti mı ?https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-12gb-ekran-karti-sifir-urun-1062132549/detay gelin 5.5 e vereyim size bandrol açılmamış kapalı kutulu![]()
3,5 a verirse alın beyler adamdan3800'e Palit 6GB 2060 vereyim? Kutu fatura garanti hepsi var![]()
Ben sattim 5550tl ye kardeş sen kudur.4 Max ne satıyon 3060 ti mı ?
3,5 a verirse alın beyler adamdan
30 yaşındayım kardeş ağlaTamam 12 yaşındaki abim kudur LoL