Yardım Rtx 2060 50 derece olması normal mi?

bende 1660 s var şuan kasada 50 derece hep oyuna giriyorum 52 oluyor garip bir şey şu ana kadar sadece stres testinde 52 dereceyi geçti acaba msı after burner damı sorun var o mu yalnış gösteriyor
Stres testini kaç msaa da yapıyosun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle anlayamazsın furmarkı indir test başlat full yükte 70 olur
Gigabyte 2060 6gb gddr6 192bit oc var 8msaa 1920.1080 fulscren 76derece normal mi? Furmark testi yaklaşık 1 saat yaptım

Stres testini kaç msaa da yapıyosun

Gigabyte 2060 6gb gddr6 192bit oc var 8msaa 1920.1080 fulscren 76derece normal mi? Furmark testi yaklaşık 1 saat yaptım
Kanka 15 20 dk önce önerdim sana ne ara 1 saat yaptın derece iyi güzel

Kusura bakma dikkat edemedim değerlerin gayet güzel kasan hava alıyomu sağı solu kapalımı
Sağ sol kapalı psu üst ön arkada egzoz var

Kusura bakma dikkat edemedim değerlerin gayet güzel kasan hava alıyomu sağı solu kapalımı
https://m.n11.com/powerboost-650w-8...MIjvuttfHt6gIVmpntCh0mMQfbEAQYASABEgIRS_D_BwE kasa bu ev ormanlık alanda pek sıcak olmuyor

Sağ sol kapalı PSU üst ön arkada egzoz var

https://m.n11.com/powerboost-650w-8...MIjvuttfHt6gIVmpntCh0mMQfbEAQYASABEgIRS_D_BwE kasa bu ev ormanlık alanda pek sıcak olmuyor
Ön tarafı duvara mı bakıyo yani kapalı mı ve egzoz fanı ile duvar arasında ne kadar fark var değerlerin iyi zaten de sorayım dedim daha düşürebiliriz ama psu çok kötü senin bence kasa yı sat psuyu da daha kaliteli bişey var sistemi ona emanet etme çünkü kötüler psu da c4 gibi bişey

Ön tarafı duvara mı bakıyo yani kapalı mı ve egzoz fanı ile duvar arasında ne kadar fark var değerlerin iyi zaten de sorayım dedim daha düşürebiliriz ama PSU çok kötü senin bence kasa yı sat psuyu da daha kaliteli bişey var sistemi ona emanet etme çünkü kötüler PSU da c4 gibi bişey
Önü ful açık üstündr bir şey yok altı ayağı olduğu için havada arkadında 1 el kadar yer var psu 1 sene sonra değişcem biliyorum sıkıntılı olduğunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,355
Üyeler
185,080
Son üye
raciten
Geri