Neler Yeni

rtx 2060 6 gb ile minig yapsam kaç tl kazanırım ve kartıma zararları neler olur?

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
Merhbalar yeni bir sistem aldım.paraya ihtiyacım var öğrenciyim ve mining aklımı kurcalamaya başladı sizce eth kassam mantıklı olur mu?
bu arada kasayı alalı biraz oldu ve garantisi devam ediyo sizce yapmalı mıyım yapsam bile ne kadar kazanırım beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yiğit Şahin
Merhbalar yeni bir sistem aldım.paraya ihtiyacım var öğrenciyim ve mining aklımı kurcalamaya başladı sizce eth kassam mantıklı olur mu?
bu arada kasayı alalı biraz oldu ve garantisi devam ediyo sizce yapmalı mıyım yapsam bile ne kadar kazanırım beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum :)
25 30 mh arası alırsın tahmini oda elektrik masrafını falan düşünce herhalde günlük 2 3 dolar getirir etherium da. Yapmalı mıyım konusuna gelirsek evet yapılabilir geceleri kullanmadığın vakit başlatırsın kazım yapar.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Günlük kaba hesap ile 35 TL civarında kazandırır. Bu da aylık 1000 TL' den fazla kazandırır. Değer mi? Değer.

krammer

80+ Bronze
25 30 mh arası alırsın tahmini oda elektrik masrafını falan düşünce herhalde günlük 2 3 dolar getirir etherium da. Yapmalı mıyım konusuna gelirsek evet yapılabilir geceleri kullanmadığın vakit başlatırsın kazım yapar.
+33mh alır

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Overclock yapsam tahmini kaça çıkar MH
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve garantisinin gitmesine değer mi

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,006
İsim
Oğuz Oğuz
Bende 3070 var hocam. Bende düşündüm ama yıllık 16k civarı bir kazancım olacaktı. O da kartın parasını bile karşılamıyor. Birde 1 yıllık mining sonrası %10 performans kaybı oluyormuş. Yani bana pek mantıklı gelmemişti. Ama kazmaya başlarsan banada haber verirsen çok iyi olur.

ensarxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ensar DAŞ
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım(Python, Unity, C#) , Donanım , Oyun
Bende 3070 var hocam. Bende düşündüm ama yıllık 16k civarı bir kazancım olacaktı. O da kartın parasını bile karşılamıyor.
Miningde kar ederken kartın fiyatı çok önemli. Mesela benim 3 ay önce aldığım kartlarım kendini 4-6 ay inde çıkarıyor 😁

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
madencilikte karta iyi bakarsanız yıllarca sıkıntısız madencilik yapabilirsiniz, internette örnekleri mevcut. 2060 güzel bir oc ayarı ile 31-32 mh alıyor. core clock -502 memory clock 1000-1100, fan hızı 60-80, power limiti de mh kaybının başladığı yere ayarlamalısınız. günde 2 dolara yakın kar bırakır. ayda 60 dolar, 60*17= 1020 TL. Elektrik faturasına max yansıyacak tutar 80-90 TL dir.

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bakımlarından kastınız ne

Yani öncelikle şunu söyleyin kişisel bilgisayarım sadece mining için kullanmayacağım gece yatarken boş gibi şeylerde mining olur

Birde kart şuan garantide 1 sene bile dolmadı mining yapmaya başladam garanti gider mi?

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
Overclock yapma ömrü azalır kartının kontrollü bir şekilde yaparsan hiç zarar gelmez
kontrollüden kastın ne?

@Mr Sayar napayım şimdi yapmaya başlarsam garantim gider mi?
şuanlık bi iblgim yok nasıl karta zarar vermeden mining yaparım bakımı nasıl olur yanıtlarsan çok mutlu olurum

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
hocam overclock yapmadan kazarsanız verim alamazsınız. Oc yapma diyen arkadaş hiç madencilik yapmamıştır. 11 aydır yapıyorum, gtx 1660 serisi, rtx 2000 serisi, rtx 3000 serisi, rx serisi tüm kartlar ile tecrübem oldu. Madencilik garantiden kısmaz, madencilik yapılan cihazlar garanti kapsamı dışındadır diye boşuna yazıyorlar, ürün bozulursa yasal hakkınızı ararsınız ancak daha madencilikten bozulan kartım olmadı şükür.

bakımdan kastım kapalı kasada değil de açık kasada madencilik yapmak, sıcaklığını kontrol etmek, eğer içine toz çekerse 2-3 haftada fön makinesinin soğuk kısmı ile içine hava tutup tozları temizlemek, eğer termal pad ve macun ihtiyacı varsa garantisini bozup termal pad ve macun yenilemek. 1 ayda getirdiği para zaten garantisini karşılar, sonraki aylar kardasınız.

ErkanOCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Erkan
kontrollüden kastın ne?

@Mr Sayar napayım şimdi yapmaya başlarsam garantim gider mi?
şuanlık bi iblgim yok nasıl karta zarar vermeden mining yaparım bakımı nasıl olur yanıtlarsan çok mutlu olurum
Çok verim alıcam diye ekran kartıyla çok oynama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,798
Üyeler
161,346
Son üye
Emirhank17
Top Bottom