Neler Yeni

rtx 2060 6 gb ile minig yapsam kaç tl kazanırım ve kartıma zararları neler olur?

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
hocam overclock yapmadan kazarsanız verim alamazsınız. Oc yapma diyen arkadaş hiç madencilik yapmamıştır. 11 aydır yapıyorum, gtx 1660 serisi, rtx 2000 serisi, rtx 3000 serisi, rx serisi tüm kartlar ile tecrübem oldu. Madencilik garantiden kısmaz, madencilik yapılan cihazlar garanti kapsamı dışındadır diye boşuna yazıyorlar, ürün bozulursa yasal hakkınızı ararsınız ancak daha madencilikten bozulan kartım olmadı şükür.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bakımdan kastım kapalı kasada değil de açık kasada madencilik yapmak, sıcaklığını kontrol etmek, eğer içine toz çekerse 2-3 haftada fön makinesinin soğuk kısmı ile içine hava tutup tozları temizlemek, eğer termal pad ve macun ihtiyacı varsa garantisini bozup termal pad ve macun yenilemek. 1 ayda getirdiği para zaten garantisini karşılar, sonraki aylar kardasınız.
abi benim ekran kartı şuan 16k olmuş ben 9 a sistem aldım ama öğrenci olduğumdan giriştim ben daha amatörce girişsem
ve daha herşeyi yeni ısınmıyoda

abi benim ekran kartı şuan 16k olmuş ben 9 a sistem aldım ama öğrenci olduğumdan giriştim ben daha amatörce girişsem
ve daha herşeyi yeni ısınmıyoda
@Mr Sayar

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
nicehashte kazarsın o zaman hocam, ayda ekran kartını çalıştırma durumuna göre 300-400 ne kazanırsan 5-10 TL komisyon ile cüzdan adresine çekim yapabilirsin. Sıfır kartlara bile termal pad değişimi yapılıyor, hiç 2060 larda denk gelmedim bu değişime, rtx 3000 serisinde oluyor genelde. ben örnek olsun diye yazdım onu.

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
nicehashte kazarsın o zaman hocam, ayda ekran kartını çalıştırma durumuna göre 300-400 ne kazanırsan 5-10 TL komisyon ile cüzdan adresine çekim yapabilirsin. Sıfır kartlara bile termal pad değişimi yapılıyor, hiç 2060 larda denk gelmedim bu değişime, rtx 3000 serisinde oluyor genelde. ben örnek olsun diye yazdım onu.
yani benim kasanın soğutma durumları falan iyi işlemcide olsun diğer parçalarda olsun hava akımı gayet iyi kasa corsair icue 4000x var soğutması gayet iyi hiç sorun yaşatmadı

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
yani benim kasanın soğutma durumları falan iyi işlemcide olsun diğer parçalarda olsun hava akımı gayet iyi kasa corsair icue 4000x var soğutması gayet iyi hiç sorun yaşatmad
eth kazsam termal macum gibi bakımlara karışmasam sadece tozlarını falan alsam olur mu

Yapamazsın ki min 8gb olmak zorunda kart.
hayır 6 oluyo

Yapamazsın ki min 8gb olmak zorunda kart.
hem olmasa bu adamlar niye dil döksün o kadar

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
6 gb ile hala Eth kazılıyor hocam, sıkıntı yok. sizin termal macuna termal pade karışmanıza gerek yok, 2-3 yıl boyunca madencilik yaparsanız o zaman karışmaya başlarsınız zaten. 4000x ben de kullanıyorum, kapalı kasa olarak sıcaklıklarını test edin, bir de temperli camı açarak test edin, arada gözle görülür fark oluyor çoğu zaman.

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
6 gb ile hala Eth kazılıyor hocam, sıkıntı yok. sizin termal macuna termal pade karışmanıza gerek yok, 2-3 yıl boyunca madencilik yaparsanız o zaman karışmaya başlarsınız zaten. 4000x ben de kullanıyorum, kapalı kasa olarak sıcaklıklarını test edin, bir de temperli camı açarak test edin, arada gözle görülür fark oluyor çoğu zaman.
bu site de yazılanlar aklımı karıştırdı değmez gibi şeyler falan diyo ben bi test için başta 1 hafta ara sıra aç kapa yaparak kullansam olur mu?
birde bu bilgisayarı gün içinde kullanmam lazım gerek ödev gerek başka şeylerde ondan dolayı aç kapa gün içinde 3-5 kere olabilir.
he okula giderken çalıştırırm yatarken çalıştırırım böyle olsa olur mu?

ve ekran kartıma ne kadar zarar verir onu da söyler misiniz ben sonuçta oyunda oynuyorum ve ilerde satma ihtiamllerimde var kart elimde kalır mı?

@Mr Sayar

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Ahmet Aytekin
bu site de yazılanlar aklımı karıştırdı değmez gibi şeyler falan diyo ben bi test için başta 1 hafta ara sıra aç kapa yaparak kullansam olur mu?
birde bu bilgisayarı gün içinde kullanmam lazım gerek ödev gerek başka şeylerde ondan dolayı aç kapa gün içinde 3-5 kere olabilir.
he okula giderken çalıştırırm yatarken çalıştırırım böyle olsa olur mu?

ve ekran kartıma ne kadar zarar verir onu da söyler misiniz ben sonuçta oyunda oynuyorum ve ilerde satma ihtiamllerimde var kart elimde kalır mı?

@Mr Sayar
Ben sana temizinden 11k vereyim sen kartı bana sat babacan.

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
yok abi şuan veremem liseye geçtim elimden başka bilgisayar piyasa çok kötü bir şey alamam daha

hem satsam bile min 14 e falan satarım faturaları garantisi duruyo ve gayet temiz bi kart

oyun oynamak dışında hiçbir ağır iş yapılmadı

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bende 3070 var hocam. Bende düşündüm ama yıllık 16k civarı bir kazancım olacaktı. O da kartın parasını bile karşılamıyor. Birde 1 yıllık mining sonrası %10 performans kaybı oluyormuş. Yani bana pek mantıklı gelmemişti. Ama kazmaya başlarsan banada haber verirsen çok iyi olur.
%10'u kim dedi sana? Kaynak var mı? Öyle bir şey yok çünkü de.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,514
İsim
Oğuz Oğuz
%10'u kim dedi sana? Kaynak var mı? Öyle bir şey yok çünkü de.
valla knk arkadaşlar dedi bende açıkçası hiç araştırmadım ama doğrusunu biliyorsan söyle, öğrenmiş olurum.

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
sizce napayım yapayım mı mining

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
valla knk arkadaşlar dedi bende açıkçası hiç araştırmadım ama doğrusunu biliyorsan söyle, öğrenmiş olurum.
Hocam o kartla 10 yıl da mining yapsan ve düzgün ayarlar ile yapsan yani sıcaklığı yüksek tutmasan hiç bir şekilde FPS kaybı olmaz ama illa ki olur o da kartın kullanım süresi ile alakalı yani sen o kartı oyun içinde kullansan aynı sonuç olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,337
Üyeler
166,916
Son üye
Najeeb
Top Bottom