esancash
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 98
- İsim
- ihsan
- Konu Sahibi Konu Sahibi
abi benim ekran kartı şuan 16k olmuş ben 9 a sistem aldım ama öğrenci olduğumdan giriştim ben daha amatörce girişsemhocam overclock yapmadan kazarsanız verim alamazsınız. Oc yapma diyen arkadaş hiç madencilik yapmamıştır. 11 aydır yapıyorum, gtx 1660 serisi, rtx 2000 serisi, rtx 3000 serisi, rx serisi tüm kartlar ile tecrübem oldu. Madencilik garantiden kısmaz, madencilik yapılan cihazlar garanti kapsamı dışındadır diye boşuna yazıyorlar, ürün bozulursa yasal hakkınızı ararsınız ancak daha madencilikten bozulan kartım olmadı şükür.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bakımdan kastım kapalı kasada değil de açık kasada madencilik yapmak, sıcaklığını kontrol etmek, eğer içine toz çekerse 2-3 haftada fön makinesinin soğuk kısmı ile içine hava tutup tozları temizlemek, eğer termal pad ve macun ihtiyacı varsa garantisini bozup termal pad ve macun yenilemek. 1 ayda getirdiği para zaten garantisini karşılar, sonraki aylar kardasınız.
ve daha herşeyi yeni ısınmıyoda
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Mr Sayarabi benim ekran kartı şuan 16k olmuş ben 9 a sistem aldım ama öğrenci olduğumdan giriştim ben daha amatörce girişsem
ve daha herşeyi yeni ısınmıyoda