$ilent
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
600w 80+ da olabilir, üç kağıtçı teknobiyotik paso dandik marka kullanıyor deli ederler adamı.Sistemdeki güç kaynağını düşünüyorum 500w
600w 80+ da olabilir, üç kağıtçı teknobiyotik paso dandik marka kullanıyor deli ederler adamı.Sistemdeki güç kaynağını düşünüyorum 500w
Söylediğin sistem kesinlikle uyumlu değil. O işlemcinin o ekran kartına darboğaz yapmamasına ben ihtimal vermiyorum. İşlemcini r5 3600 ekran kartını gtx 1660 super yaparsan hem aynı parayı vermiş, hemde çok daha iyi bir stabilite sağlamış olursun. 1600 af ile rtx 2060 bildiğimiz at ile deve.
o ekran kartıyla çatır çatır oynarsın zaten .Cs go r6 witcher 3 kimgdom cöme delivernce oynamayı düşünüyorum
Cs go r6 witcher 3 kimgdom cöme delivernce oynamayı düşünüyorum
ucuz markalar var hep seçeneklerde, sistemler dede hep ucuz markalar kullanıyorlar.3kağitci .ddd neden öyle diyorlar TB ye
Hehangi bir sorun olmaz dostum drop falanda yemezsin. Sistem gereksinimi yüksek oyunlardada takibini yapıp biraz görüntüden fedakarlık ederek kullana bilirsin pc yi fakat 16 gb ram er yada geç mutlaka edinmen gerekecektir. Nedeni ise günümüz oyunları ram e gerçekten sağlam yüklenmeye başladı ve kaliteli bir oyun performansı için ram olmazsa olmazlardan.Beyler rtx 2060 ve ryzen 5 1600 (af) düşünüyorum fakat bütçe kısıtlı olduğu için Rami kısmaya karar verdim ileriki zamanlarda 2-3 aya kadar bir 8 de almayı düşünüyorum. Rtx 2060 8 GB ram ile çok zorlanır mi
Anladim herkes öyle dedi zaten bir 8 de er geç alırım teşekkürlerHehangi bir sorun olmaz dostum drop falanda yemezsin. Sistem gereksinimi yüksek oyunlardada takibini yapıp biraz görüntüden fedakarlık ederek kullana bilirsin pc yi fakat 16 gb ram er yada geç mutlaka edinmen gerekecektir. Nedeni ise günümüz oyunları ram e gerçekten sağlam yüklenmeye başladı ve kaliteli bir oyun performansı için ram olmazsa olmazlardan.
Önemli olan anakart. seçimini iyi yapmalısın ki darboğaz yaşamayasın. uygun fiyatlı olarak minimum Tuf B450-Plus gaming öneririm. bütçe olarak biraz daha yukarı çıkabilirsen Strix yada Prime X570 almanı öneririm. ürünleri aşağıda paylaştım bakabilirisn.Beyler rtx 2060 ve ryzen 5 1600 (af) düşünüyorum fakat bütçe kısıtlı olduğu için Rami kısmaya karar verdim ileriki zamanlarda 2-3 aya kadar bir 8 de almayı düşünüyorum. Rtx 2060 8 GB ram ile çok zorlanır mi