Neler Yeni

RTX 2060 8 pin 6+2 pin bağladım sorun olur mu?

altug71

80+
Arkadaşlar öncelikle selam. ekran kartı upgrade yaptım ve rtx 2060 aldım. Sorun şu ki arkadaşlarla kartı takarken psu da 8 pin girişi yoktu bulamadık bir kabloya bağlı 6+2 pinlik giriş bulduk ve onu taktık. Şuan sistem çalışıyor oyun falan da oynuyorum sorun yok ama şuan bir performans kaybı veya ilerde beslemeden kaynaklı yanma vesaire yaşamam heralde değil mi? Kafamın içinde hep o korkuyla oyun oynamak istemiyorum

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
8pin bağlamışsınız işte ve çalışmış zaten yanlış kablo falan taksanız hata verir açılmaz illaki bir şeyler olur sorun olmaz şu an

Efem1905

80+ Bronze
Arkadaşlar öncelikle selam. ekran kartı upgrade yaptım ve rtx 2060 aldım. Sorun şu ki arkadaşlarla kartı takarken psu da 8 pin girişi yoktu bulamadık bir kabloya bağlı 6+2 pinlik giriş bulduk ve onu taktık. Şuan sistem çalışıyor oyun falan da oynuyorum sorun yok ama şuan bir performans kaybı veya ilerde beslemeden kaynaklı yanma vesaire yaşamam heralde değil mi? Kafamın içinde hep o korkuyla oyun oynamak istemiyorum
8 pin öyle olur zaten cpu güç girişi dışında

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
ve zaten genelde 8 pinler 6+2 oluyor sizinki de öyledir diye tahmin ediyorum

altug71

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8pin bağlamışsınız işte ve çalışmış zaten yanlış kablo falan taksanız hata verir açılmaz illaki bir şeyler olur sorun olmaz şu an
direk 8 pin olarak bağlamadım ya 6+2 olarak bağladım içimde bir kötü his vardı teşekkür ederim. bir de şu altınızda gözüken sistem özellikleri nasıl yazılıyor? birkaç kişide daha rast geldim de hoş duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

8 pin öyle olur zaten cpu güç girişi dışında
anladım ilk kez pc yi kendim kurdum pek bilgim yokta çok teşekkür ederim.

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
direk 8 pin olarak bağlamadım ya 6+2 olarak bağladım içimde bir kötü his vardı teşekkür ederim. bir de şu altınızda gözüken sistem özellikleri nasıl yazılıyor? birkaç kişide daha rast geldim de hoş duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

anladım ilk kez pc yi kendim kurdum pek bilgim yokta çok teşekkür ederim.
sağ üstte bulunan profil fotoğrafınızın üstüne mousenizi getirince çıkan pop-up ekranda imza yazan yere tıklayarak istediğiniz yazıyı yazdığınız mesajların altına ekleyebilirsiniz

Top Bottom