Ventusu bana verebilirmisin çok ihtiyacım var D.A V.5 alamadım kaçırdım yazılım okuyorumiptal ederken o kişiye özelden yazarım hocam dcden vs anlık iletişim kurarız ventusu da kim isterse
Ventusu bana verebilirmisin çok ihtiyacım var D.A V.5 alamadım kaçırdım yazılım okuyorumiptal ederken o kişiye özelden yazarım hocam dcden vs anlık iletişim kurarız ventusu da kim isterse
Alamazsan söyle ben de talibim.Ya vallaha böyle iyi insanlar kaldımı be
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pc alacak parası yoktu babamın kabul ederse alıcağız inşallah
OkAlamazsan söyle ben de talibim.
İnşallah bana verirsin çok ihtiyacım var tasarım,yazılım,oyun için alacağım.İhtiyacı olan arkadaş varsa söylesin iptal edeyim sizler satın alın - 6 taksit seceneği mevcut satıcı Amazon TR üzerinden DE
Alıntıyı görüntüle
MSI VGA GEFORCE RTX 2060, 6GB GDDR6 192B DX12U PCIE 3.0 X16, 1XHDMI 3XDP Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI VGA GEFORCE RTX 2060, 6GB GDDR6 192B DX12U PCIE 3.0 X16, 1XHDMI 3XDP Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
mis için diyorsan @Asfalt Osman senden önce yazmıştıİnşallah bana verirsin çok ihtiyacım var tasarım,yazılım,oyun için alacağım.
Asfaltçım dcsi bende var ben ona ayarlarım güzel şeylermis için diyorsan @Asfalt Osman senden önce yazmıştı
f5 atn demiş adamHocam hala fiyat aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç dwğişmedi