soruyoruz işte knk bende alıcamTakipteyiz konuyu bende açıcaktım böyle bir şey
bende süper var bence 2-3 yılı var ya baldurs gate 3 felan önerilen 2060 süper felan yani dahga yavaş yavaş önerilen bunlar rahat oynatır yani 2-3 yoıl sonra 3060 geçilirsa rtx 2060 hala alınır mı alırnırsa kaç yıl götürür
knk hıkayelı oyun spirderman god of war tsubasa gıbı oyunlar valorant öyle tarzaleyküm selam hangi oyunları oynuyorsunuz.
6gbkaç gb
Aleyküm selam şuan 1050ti 1660 ile takılan kardeşlerim de var onların da 3-4 yıl ömrü olacaktır benim tahminimce 2060 da bi 5-6 yıl az sıkıntı ile götürür ya ama 4-5 yıl sonunda sıkıntı çıkarmaya başlayabilir grafiklerde falansa rtx 2060 hala alınır mı alırnırsa kaç yıl götürür
zaten 5 6 yıl dayanmasını istıyom zaten üniversite bıtene kadarAleyküm selam şuan 1050ti 1660 ile takılan kardeşlerim de var onların da 3-4 yıl ömrü olacaktır benim tahminimce 2060 da bi 5-6 yıl az sıkıntı ile götürür ya ama 4-5 yıl sonunda sıkıntı çıkarmaya başlayabilir grafiklerde falan
knk yok okadar sey degılım kasmasın yeter işlemcı ne almalıyım i3 10105f nasılEğer grafik ayarlarına çok takılmıyorsan, orta ayarlarda açsın yeter diyorsan 5-6 sene kullanırsın. En az high ayarda açsın dersen bence 3-4 sene kullanırsın, very high'da 2 sene idare eder.
valla ben önümdeki 4 yıl gtx 750 ile devam ediyom ama yinede sen bilirsinsa rtx 2060 hala alınır mı alırnırsa kaç yıl götürür
knk ben gt 730 kullanıyım i3 eskı nesıl var benden gene ıyısınvalla ben önümdeki 4 yıl gtx 750 ile devam ediyom ama yinede sen bilirsin