Çözüldü✓ Rtx 2060 mı Gtx 1660 super mi?

Ceyuna

80+
Reaksiyon skoru
163
Hepinize hayırlı günler dilerim. Bir sorum olacak? Sizce hangisini almak daha mantıklı?
Rtx 2060 kartını giriş seviye gibi gördüğüm için söylüyorum. Gtx 1660 super daha sorunsuz gibi geliyor. Bilen birileri cevaplarsa cok sevinirim.

İkisi de sıkıntısız güzel kart RTX 2060 daha güçlü bir kart seçim sana kalmış hangisine ihtiyacın var ise onu al.

Hayır 2060 al kesinlikle bütçen varsa.

RTX 2060 tabii ki

Hepinize hayırlı günler dilerim. Bir sorum olacak? Sizce hangisini almak daha mantıklı?
Rtx 2060 kartını giriş seviye gibi gördüğüm için söylüyorum. Gtx 1660 super daha sorunsuz gibi geliyor. Bilen birileri cevaplarsa cok sevinirim.
Rtx 2060 alırsan ray tracing teknolojisini ucundan tadarsın ama bu kadar para vermeye değer mi bilmem çünkü o kadar da güçlü değil rtxi tam tatmak istiyorsan 2070s üzeri alınmalı bence

RTX 2060 tabikide daha güçlü bir kart.(GTX 1660 super'dan)

Rtx 2060 alırsan ray tracing teknolojisini ucundan tadarsın ama bu kadar para vermeye değer mi bilmem çünkü o kadar da güçlü değil rtxi tam tatmak istiyorsan 2070s üzeri alınmalı bence
1660si ezer geçer ama fiyat ana unsur

RTX 2060 daha iyi bir kart. Giriş seviyesi bir kart diyemeyiz, DLSS 2.0 ile gayet iyi bir performans veriyor.

Geri